Šta je novo?

Zasto je izmisljen C++

audiofreak

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
21.07.2003
Poena
410
Ako vas zanima procitajte ovde. U pitanju je sala u vidu izmisljenog intervjua sa Stroustrupom. Monteboy, daj neki komentar kad procitas bas me zanima sta ti mislis. Meni licno izgleda da u svakoj sali zaista ima pola zbilje, a u ovoj mozda i vise od pola.

Hm, a jesi ti siguran da je intervju izmišljen? :d :smoke:

Ja sam vodjen mišlju da je c++ prvi objektno orjentisani programski jezik. Da li sam u pravu?
Ako jesam, onda je intervju izmišljen.

Srecko31 je napisao(la):
Ja sam vodjen mišlju da je c++ prvi objektno orjentisani programski jezik. Da li sam u pravu?
Ako jesam, onda je intervju izmišljen.

Nije prvi (nije čak ni među prvima).

A intervju je naravno izmišljen... :) :) :)

audiofreak, objektorijentisano programiranje je nerealno objasnjavati nekome ciji programerski horizont ne prelazi mov ax,bx

Nekad sam razmishljao kao ti doduse moram da priznam bio sam prinudjen jer nije postojala hardwerska platforma koja je bila dovoljno mocna da se putem visih jezika neke stvari realizuju. U danasnjim vremenim kad postoje dovoljno mocne hardwerske osnove prioritet se stavlja na jednostavnija , preglednija resenja koja se lakse mogu skalirati , razvijati , portirati i najvaznije brze realizuju. Nikome nebi panulo na pamet realizovati bazu podataka ili slicno kompleksan projekat u Assembleru (izuzev tebe naravno :D )

Kad budes nekada imao prilike da radis na projektu sa nekoliko miliona redova sourcecode'a zaboravices brzo na mov ax,bx.

Step forward or back to the root's ?????

Sta mislis da otkazem ovaj seminar sto imam sledeci mjesec kod Sun'a ?
Mislim kome trebaju danas breeeee Java , JSP , Web aplikacije ? :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno