denny je napisao(la):kako se stavlja zastita na cd?
Pa nije bas lako skinuti te zastite sa 5-6 lobanja (treba ti uredjaj koji to moze da procitadenny je napisao(la):Pa mislio sam na zastitu poput Secu Roma Laser Lock-a itd
Znam da sve to moze da se razbije uy pomoc clonyXXl-a i CloneCd ali ako je zastita preko 5-6 "lobanja" skidanje zastite moze da potraje duuugo
jel ima neka alatka za stavljanje tih zastita?
Crni je napisao(la):Pa nije bas lako skinuti te zastite sa 5-6 lobanja (treba ti uredjaj koji to moze da procita)
A sto se tice alatke za stavljanje zastite....
Za SecuROM ces morati da platis lepe parice Sony-ju....
Imas neke jednostavnije za dzabe koje ce odraditi posao za par diskova.
Ma i ja sam se zezao s tim, koristio razna cuda i na kraju uspeo delimicno sa TwinPakom, ali najveci je bio problem da se iscita cd sto bolje, a za to je preporucljivo uzeti LiteOn ili nesto slicno, a ja to nisam imao pri ruciPJ je napisao(la):Ma :hump: ih SecurROM....ako se ne varam to je ovo na PlanPlusu? Nisam jedini koji ima problema sa instalacijom istog!!!
Ustvari instal prodje OK, ali puca kada trazi ponovo prvi CD za verifikaciju. Jednom sam uspeo to OK da prodjem, ali kada mi je prvi put polse nekog vremena zatrazio CD za proveru da li posedujem original program je pukao.
U Contrastu nemaju pojma o cemu je rec, pa su mi slali neki software koji kada startujes stvara neki analisys.dat (ili tako neki) fajl od nekoliko kb koji sam im poslao da proslede Sony-ju da pokusaju da utvrde u cemu je problem.
Onaj lik iz Contrasta je stvarno ljubazan, ali od toga nemamo mnogo koristi kada ne moze da mi resi problem :cuss:
Crni je napisao(la):Ma i ja sam se zezao s tim, koristio razna cuda i na kraju uspeo delimicno sa TwinPakom, ali najveci je bio problem da se iscita cd sto bolje, a za to je preporucljivo uzeti LiteOn ili nesto slicno, a ja to nisam imao pri ruci
Mada, evo decko kaze da je uspeo i sa deset glava, pa mozda on zna resenje....
Inace probao sam nekoliko besplatnih zastita koje su savetovane na nekim CDR forumima i sajtovima, ali sto rece covek ako se bas neko zainati....
Za obicne laike koji ce probati klasicno disc-to-disc ili file-to-file kopiranje verovatno ce raditi posao, ali ak ouzmu CCD ili neki drugi program moze se desiti da im se posreci. Kreni od CD Freaks-a, pa malo po Google-u.
Zeleo bih da ti dam neki konkretan sajt, ali sam ih zaboravio![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari