Šta je novo?

Zasticen *.avi ?!?

Eclipse

Slavan
Učlanjen(a)
06.04.2005
Poena
319
Skinuo sam film sa neta i kad hocu da ga pustim sa bsplayer-om ili bilo kojim drugim, pojavi se snimak od 20ak sekundi i pise da moram da ga pustim u nekom 3Wplayer-u i link za download.

Ajd skinuo ja taj player i probao da pustim i nista, nece, pa nece.
Inache film zauzima 700mb.

Da li postoji mogucnost da se skloni ta zabrana i da pustim film normalno u bs-u.

Pozdrav

i ja sam naisao na takav filmic. Spiderman3 je drug skinuo sa neta i nema teorije da se pusti ni u jednom player-u.

Taj film je fake 100%. Sluzi za smanjenje piraterije (provajder ce kao saznati sta si skinuo i optuzice te za pirateriju, a ti si em optuzen em nisi gledao Spiderman3 (ili koji si vec skinuo):d :wall: ) i pored toga za navlacenje gomile spyware-a, tako sto ce ti dati link za download player-a koji kao pusta taj film bez problema... Zestoko navlacenje :mad:
Da skratim pricu... ako si instalirao taj 3Wplayer imas neku malicioznu stetocinu na kompu (najverovatnije spyware a mozda i nekog trojanca). Preporucio bih ti da preskeniras komp sa nekim dobrim antivirusom (Avira, Kaspersky, NOD...) i dobrim antispyware programom (SpyBot S&D, SUPERAntiSpyware...).
Uzalud si skidao 700MB a usput si dobio spyware i ko-zna-sta jos... :bottle:
:wave:

Kako sam naivan. Bee Beee

Film je Die hard 4

idem ja da skeniram

Hvala

I kada skidas nesto preko torrenta, uvek pogledaj da na sajtu nema komentara posetilaca ili onih koji su vec skinuli torrent, tako da ces znati da li da skidas ili ne

Skenirao sam sa NOD-om sve i nije nasao nista.
Skinucu neki antispyware program pa cu i njime skenirati.

Znas kad ce NOD da ga nadje :d ?
Moras uzeti nesto malo sirovije, da ne kazem radikalnije... ako nadjes Ewido (sada AVG), Prevx1, a trebalo bi da ga se resis i sa S&D, stim sto ako ga ne ocisti odmah, uradice to posle restarta ili ce ti dati putanju da mozes eventualno rucno da ga otreses.
Mislim da bi bilo uputno uraditi tu deratizaciju iz Safe moda.

ako mozes da ubacis spy sweeper , mislim da bi on morao da resi problem. nije besplatan , ali je zaista teska artiljerija medju anti spy programima.

takodje i asquared dobro radi takve stvari i pride je free

p.s. stvarno imas 911 turbo 4 ili si samo simpatizer kao ja?

:smash:

Poslednja izmena:
Probaj sa Pestpatrol, anti spyware programom.

i taj pestpatrol je dosta hvaljen.

imas takodje i spyware doctor i counter spy od tih pripadnika teske cmartiljerije ;)

jesi resio nesto do sada?

ako mozes da ubacis spy sweeper , mislim da bi on morao da resi problem. nije besplatan , ali je zaista teska artiljerija medju anti spy programima.

takodje i asquared dobro radi takve stvari i pride je free

p.s. stvarno imas 911 turbo 4 ili si samo simpatizer kao ja?

Nego sta ;-)

Obozavam Porsche-e od malih nogu.

Ljudi, ja danas skinuh neki film, ista fora, 3 sekunde obavestenje u bilo kom poznatom mi plejeru za taj novi 3wplayer, i naravno link. Skinem ja tu bedu, instaliram, pustim film, film lepo radi, s' tim sto je player takav krs da nesto gore nisam video od win 3.11, a to je bilo davno. E sad o tim spyware cudima ne znam mnogo, ali imam instalirani kerio personal firewall i on nista ne kuka.
Ajd sad, sta mi je ciniti, meni ne deluje kao da je navlakusa, kerio ne iskace da 3w pokusava da posalje nesto, a ja ne mogu da ubacim titl u taj budjavi player, pa devojka i ja ne mozemo da gledamo film. Moze li to da se sredi da radi u nekom normalnom player-u?

Uninstaliraj taj 3Wplayer preko Add/Remove programs u Control panelu. Skini SUPERAntiSpyware (free) sa ovog linka. Instaliraj, obavezno izvrsi update i skeniraj (odaberi Complete Scan opciju). Posle pobrisi sve sto je nasao (uradi restart ako ti po zavrsetku uklanjanja trazi da restartujes komp).

Sto se tice pustanja tog filma preko drugog playera moras prvo da odradis nekakav "unlock" tog filma... Pogledaj ovde (nadam se da link nije protiv pravila :)). Nakon "unlock-a" ces ga bez problema pustati u bilo kom player-u. Moja preporuka za video player je GOM Player ili KMPlayer.

Film je kriptovan i najčešće je fake (tj. nije ono što piše da jeste). Postoji perl skript kojim se za nekoliko minuta može dekriptovati u normalan AVI (valjda je to ono sa ES foruma, nisma gledao).

A to što će "provajder znati"... Nije mi poznato da postoji zakon koji zabranjuje da se s neta skida hrpa đubreta. Elem, ovakvi fake fajlovi se stavljaju da bi destimulisali pirateriju, a ne zbog sudskih procesa i sl. Kome je do toga poturiće vam pravi film. :)

Poslednja izmena:
@wiz011

Taj "info" o tuzbama protiv korisnika sam cuo od drugara jos iz perioda kada su neki korisnici dobijali pismene opomene od provajdera zbog skidanja filmova, a jos nisam ni znao da provajderi mogu znati da li je film fake ili ne. Nisam bio siguran u njihove izjave pa sam zato napisao "kao saznati". Sad vidim da je to hoax. :):d
Sorry za off...:cigar:

Njihova ideja je da se P2P mreže zatrpaju što je moguće većom količinom đubreta, i kad se čoveku desi da stalno skida nešto bezveze onda će, računaju, odustati. Meni se to ne dešava jer em ja retko skidam, em mahom skidam neke prastare stvari ili stvari koje niko i ne štiti.

U principu, treba čitati komentare kad su dostupni, ali može se i "odokativno" otkriti fake fajl. Naime, po pravilu su fake najnoviji hitovi. E sad... Ako vi svugde imate taj film kao CAM i sl, a pojavi se neko sa naznakom DVDRip-xvid-superb-quality-bla-bla... onda je 99.99% da je fake. Jer kad svugde imate cam, ts, eventualno screaner, to znači da se DVD još nije ni pojavio u prodaji.

Hvala za objasnjenje i savet!!! Uspesno sam encodovao film, i sada radi u bilo kom playeru. Proverio sam i sistem od spyware-a i nije ih ni bilo mnogo 50-ak :p tako da sam totalno sredio sve sada. Hvala jos jednom. pozz

Imam jedno pitanje, kako kriptovati avi fajl?

Nazad
Vrh Dno