Šta je novo?

Zashto YUBC ne podize WarcraftIII server...

xSeptimus

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
07.05.2002
Poena
1,065
..na 1.02 verziju. Jesu li tamo neshto smoreni???

Nisu smoreni nego niko ne dolazi i da se digne server dodju mozda uvece a najvise idu na Evil SPerm ili onaj ruski....

zato shto su lenji

kao i svi domaci provajderi
ti xan(chini mi se da si ti miki🙂 mozhesh da kazhesh da nema ljudi,i nema,ko igra na netu ima 1.02 verziju pa nece ljudi da drzhe 10 war3 na hdd-u samo da bi igrali na yubcu
kad je bio 1.01 bilo je svako veche ljudi a i u toku dana je moglo da se nadje ljudi

XaN je napisao(la):
Nisu smoreni nego niko ne dolazi i da se digne server dodju mozda uvece a najvise idu na Evil SPerm ili onaj ruski....

Pa kako bi doshli kada je tamo 1.01 vech duzze vreme

Za Highlya:Rekao sam to za sve koji igraju na Evil spermi posto nista novo ne trea da bi se igralo na yubcu...dodju na yubc kazu e sto je ovde smorno odosmo mi na evil sperm..Ali ako bi se dosta ljudi izjasnilo da oce da igra na Yubcu video bih nesto da se to uradi...Iscimacu Chat Nicka(samo ako nije u guzvi jer ce rado da prebaci na 1.02 ako vidi da ima zainteresovanih)...

XaN je napisao(la):
Za Highlya:Rekao sam to za sve koji igraju na Evil spermi posto nista novo ne trea da bi se igralo na yubcu...dodju na yubc kazu e sto je ovde smorno odosmo mi na evil sperm..Ali ako bi se dosta ljudi izjasnilo da oce da igra na Yubcu video bih nesto da se to uradi...Iscimacu Chat Nicka(samo ako nije u guzvi jer ce rado da prebaci na 1.02 ako vidi da ima zainteresovanih)...

Super!boom Konacno da se neko setio da postavi 1.02 , ko da je to sad nesto extra tesko.

Archmage ceka...ctp;

Matthias je napisao(la):
Super!boom Konacno da se neko setio da postavi 1.02 , ko da je to sad nesto extra tesko.

Archmage ceka...ctp;

Pa je li postavljen???

super

a sutra/prekosutra izlazi 1.03 tako da ono igracemo samo 2 dana na yubcu a onda chekati josh 2 meseca da se updateuje🙂

Re: super

[G]H1ghLANdeR je napisao(la):
a sutra/prekosutra izlazi 1.03 tako da ono igracemo samo 2 dana na yubcu a onda chekati josh 2 meseca da se updateuje🙂

Ako patch bude velik (bitan) onda dzaba igranje na 1.02...
Jel' ima ovde neko kontakt sa YUBC timom???

Aj de se vi dovucite na YUBC posto je sad 1.02 pa da vidimo ko je od cega napravljen FX

Ser_Zile je napisao(la):
Aj de se vi dovucite na YUBC posto je sad 1.02 pa da vidimo ko je od cega napravljen FX
Josh uvek ne mogu da se konektujem na YUBC! Da li ima veze 1.02 ili 1.02a ili u stvari server nije josh uvek update-ovan????ctp;

dajte ip servera,zaboravio sam koji je

Jos uvek nisam sredio verziju WC III zbog bolestine ali cim malo dodjem sebi i nabavim CD javljam dali sam uspeo .
Trebalo bi da je 1.02 a sad sta treba u ikonicu nemam pojma (-bnet ili ? )

Ser_Zile je napisao(la):
Jos uvek nisam sredio verziju WC III zbog bolestine ali cim malo dodjem sebi i nabavim CD javljam dali sam uspeo .
Trebalo bi da je 1.02 a sad sta treba u ikonicu nemam pojma (-bnet ili ? )

Mislim da ide -pvpgn (bar za Evilsperm to treba).
Jel ovo znaci da neces moci doci sutra na Bench skup???😛

Nazad
Vrh Dno