XaN je napisao(la):Nisu smoreni nego niko ne dolazi i da se digne server dodju mozda uvece a najvise idu na Evil SPerm ili onaj ruski....
XaN je napisao(la):Za Highlya:Rekao sam to za sve koji igraju na Evil spermi posto nista novo ne trea da bi se igralo na yubcu...dodju na yubc kazu e sto je ovde smorno odosmo mi na evil sperm..Ali ako bi se dosta ljudi izjasnilo da oce da igra na Yubcu video bih nesto da se to uradi...Iscimacu Chat Nicka(samo ako nije u guzvi jer ce rado da prebaci na 1.02 ako vidi da ima zainteresovanih)...
Matthias je napisao(la):Super!boom Konacno da se neko setio da postavi 1.02 , ko da je to sad nesto extra tesko.
Archmage ceka...ctp;
[G]H1ghLANdeR je napisao(la):a sutra/prekosutra izlazi 1.03 tako da ono igracemo samo 2 dana na yubcu a onda chekati josh 2 meseca da se updateuje🙂
Josh uvek ne mogu da se konektujem na YUBC! Da li ima veze 1.02 ili 1.02a ili u stvari server nije josh uvek update-ovan????ctp;Ser_Zile je napisao(la):Aj de se vi dovucite na YUBC posto je sad 1.02 pa da vidimo ko je od cega napravljen FX
[G]H1ghLANdeR je napisao(la):dajte ip servera,zaboravio sam koji je
Ser_Zile je napisao(la):Jos uvek nisam sredio verziju WC III zbog bolestine ali cim malo dodjem sebi i nabavim CD javljam dali sam uspeo .
Trebalo bi da je 1.02 a sad sta treba u ikonicu nemam pojma (-bnet ili ? )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari