Šta je novo?

Zashto ovo ....

Shumaher

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2001
Poena
619
Pozdrav

Imam par problema zashto kada pokrenem scandisk mi se pojavi

Nista ja ne vidim na ovoj slici...

Shumaher je napisao(la):
sorry evo malo vece slike
Imas nesto rezidentno od programa, najverovatnije neki Antivirus ili ne daj Boze bilo sta od Nortona. Poiskljucuj sve to, sve sto je rezidentno pa ce ti Scandisk proci kako treba.

Kao sto pise neki program, moguce antivirus, stalno upisuje nesto na hard i tako tera ScanDisk da ponovo zapocne scan hard -a. Znaci ugasi sve moguce programe koje imas startovane zajedno sa Windows -om pa pokusaj ponovo.

Artz je napisao(la):
Kao sto pise neki program, moguce antivirus, stalno upisuje nesto na hard i tako tera ScanDisk da ponovo zapocne scan hard -a. Znaci ugasi sve moguce programe koje imas startovane zajedno sa Windows -om pa pokusaj ponovo.
A možeš i da u system.ini za shell staviš umesto shell=explorer.exe shell=scandisk.exe i dobiješ single task mašinu na kojoj radi samo scandisk 🙂 Posle ideš ctrl-alt-del pa restart, digneš sistem pod dosom (sa f8) i vratiš exrlorer.exe u system.ini

jddipqd je napisao(la):
A možeš i da u system.ini za shell staviš umesto shell=explorer.exe shell=scandisk.exe i dobiješ single task mašinu na kojoj radi samo scandisk 🙂 Posle ideš ctrl-alt-del pa restart, digneš sistem pod dosom (sa f8) i vratiš exrlorer.exe u system.ini

Da ali to je smaranje. Ako hoce vec tako najbolje nek startuje komp u safe mode -u.
Pozdrav!!!

Hvala

Pozdravljam sve ljude sa dobrom voljom koji su mi pomogli oko ovog pitanja imam ih puno hvala vam
Najjachi smo najjachi

Meni je WinAmp pravi problem oko sken diska u win me i 98-ci....

Dakile je napisao(la):
Meni je WinAmp pravi problem oko sken diska u win me i 98-ci....

To je savim normalno. Ne sme ni jedan program da radi, dok traje scandisk ili defragment, koji moze da upise na disk.

To je savim normalno. Ne sme ni jedan program da radi, dok t

Tako je,zato se i scandisk i defragmenter uvek koriste u safe modu da bi se izbegao prekid rada od nekoliko sati(mislim na disk defragmenter)

NFC (No Further Comments)
sve sto je trebalo da bude receno, - receno je.
😀
(D)

Nazad
Vrh Dno