Šta je novo?

Zaposlenje

najbitnije je da prvo pocnes da radis u nekoj firmi, makar i za nizu platu. To iskustvo je dragoceno. Posle ces lako da menjas. Posebno u inostranstvu..

meni je i 300 dosta ja se zaposljavam, znaam c++,tpx,delfi,visual studio,html,mysql .....i eto meni love

pazi jer neke firme traze neke diplome- dokaze, makar znao i vise od ovih sa diplomom...

to3a je napisao(la):
PA nije nemoguce evo chisto da dokumentujem par ortaka npr jedan je otishao u IBM u finsku i startna plata mu je bila u tom trnutku 10.000 DM chak shtavishe chovek je doneo papir od plate. Ima josh par ortaka koji su dobili startne plate tolike. A sitnica je napomenuti da je jedan poznanik u roterdamu kao obichna tehnichka podrska od 4 sata dnevno bio dobar 2.5 soma dm pa posle preshao na euro.
PAr ortaka u bgd takodje niko ne rad ispod 3 hilajde eura. Broz ima programera i programera. Ja pricham o onima koji znaju da rade posao i projektuju cele mreze, baze podataka vecim firmama tipa banke, javne ustanove i sl. A to se placa i to od starta moras da platish dobro. Koliko para toliko muzike. I uvek je tako. Ko zeli programera, net admina za 500 eura mesechno nek trazi drugi biznis jel mnogo greshi.

Zaista je smejurija to sto pricas, radim u IBM u Parizu i garantujem ti da startna plata od 5k evra ne postoji, ili ti mozda govoris o nekom drugom IBM-u.

Poslednja izmena:
Vrh Dno