Šta je novo?

Zapalio se telefon :(

milanbb

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
02.11.2000
Poena
770
Sinoc sam posle sjajnog dana doziveo da mi se ZAPALI SE T610. Prikacio sam ga na punjac i posle sat vremena je veliki plavi dim izasao napolje. Efekat je bio na nivou onih malih dimnih bombica, po svemu sudeci je izgorela baterija i spalila sve oko sebe ukljucujuci i karticu i radnu plocu na novoj kuhinji.

:(

nije korisna informacija ali sam morao da se izjadam :(

daj nam slike pa da ti se smejemo :p

original telefon, ili...?

Stvarno, jesi uslikao tog plavog dima :)
Da ne poverujes, a stvarno je bedak, mada mi je u prvi mah bilo smesno. Izgubio si kontakte, ostetio radnu plocu, garanciju ako si i imao - vise nemas. Original baterija/fon?

Bilo je nevreme sinoc.

Mnogi me zezaju zbog toga, ali ja moj telefon punim iskljucivo preko UPS-a :sceptic:

Uslikacu malo kasnije, jos uvek ne mogu da prislonim aparat blizu oka od suza :(

Telefon je bio skidan sa O2 ako se ne varam, u upotrebi par godina, stavljen sinoc da se puni i samo počeo da šišti...

Prosto je sjajno sto je poklopac za bateriju metalni, pa je "vatra" izasla blizu kamere i lepo sprzila radnu plocu u jednoj tacki...

Kao bonus se sada smaram sa sjajnom podrskom MTS.a da pitam da li se može uzeti isti broj na pripejdu...

Može ;)

Hehe, kažu da ponesem original karticu :D to će biti smešno :D

Kažeš im da si vatrogasac, ***..."upao" u vatru spašavajući ribu kojoj se zapalio vibrator:D

Izgleda to baterija iz one serije sonyjevih samozapaljivih :)

U mts-u imaju i neku foru, da iskljuce karticu, pa ako se niko ne javi u roku od 48h (otprilike), onda smatraju da je tvoja kartica :)

Meni su u telenoru zamenili karticu za 24h, pošto mi je mob ukraden, ima nekoh nedelju dana.
Treba ti samo zadnjih 5 brojeva koje si zvao/zvali te.

Ma imam onu karticu sa PIN/PUK kodovima i ovu "ugljenisanu" :(

Ma ne smaraj se i kazi da je ukradena...

Saucesce za telefon... Bas steta. Takve stvari ne samo da useru dan, nego ti i zivot zgade...

Ma ne smaraj se i kazi da je ukradena...

Saucesce za telefon... Bas steta. Takve stvari ne samo da useru dan, nego ti i zivot zgade...
Da, i onda moras u MUP da prijaviš. Baš bi mu lepo iskomplikovao :smash:

A kad se samo setim koliko je bilo muke oko te kuhinje...'beš telefon :S:

Sony - Ericsson :d

Netačno, ne pitaju te ništa. Kažeš da je ukraden i tačka. Na njima je da odrade svoj posao i daju ti novu karticu. Troškovi su oko od 100 do 200din.

Potpuno netacno .Nikakv mup nije obavezan.Mozda ti izgubio telefon neces valjda i to u mup da prijavljujes....
Niko ne pita dal je prijavljeno mupu niti ih to zanima

Hint: Ako neko ima nameru da sačuva prepaid broj, najjednostavnije da dok još ima karticu svrati do korisničkog servisa i registruje se. Ako mu se ikad desi da izgubi karticu neće imati problema sa naknadnim dokazivanjem da je bio njen vlasnik.

Ovo sam slučajno saznao pre nekih mesec dana kada sam otišao da odblokiram karticu koju ne koristim a oni su je blokirali zbog neaktivnosti. BTW, ranije da bi broj ostao aktivan bilo je dovoljno dopunjavati kredit jednom godišnje + 1 mesec možeš samo da primaš pozive. Sada je ovo skraćeno na 6 meseci + 1 mesec da odblokiraš karticu (skida ti se ukupan kredit koji je bio na kartici, plaća se 150 din i od toga 50 din ostaje kao kredit za razgovore

Odnesi lepo karticu u mts i pokazi im,provere da li si vlasnik ili korisnik,ako si korisnik tj kartica nije na tvoje ime sto je u 90 posto slucajeva sa pripejdom potpises izjavu o legitimnom koriscenju kartice,zahtev za zamenu kartice i kopija licne karte,i postajes njen vlasnik:)odmah ti menjaju placas 150 dinara i kredit ti se vraca kao sto je i bio i dobijes 50 dinara dodatno..Da ima kazes da si je izgubio blokirali bi ti dzaba broj na 48h i tek onda kad utvrde da je tvoj broj dali ti po istom postupku broj.Tako je u MTS u!Znaci uzmi samo karticu i nosi dobices odmah broj novi,tj isti ali novu karticu

Evo slikica

1. steta
2. ugljesa: gore levo je baterija, poklopac i maska su ispucali dok sam pokusavao da izvadim karticu, koju mozete prepoznati levo dole :S:

Prilozi

• veseliplamicak01.jpg
    veseliplamicak01.jpg
    78 KB · Pregleda: 498
  • veseliplamicak02.jpg
    veseliplamicak02.jpg
    277.1 KB · Pregleda: 525
Poslednja izmena:
Ja bi se obratio kompaniji. Trazio bi nadoknadu stete.

Poslednja izmena:
"Dragi Soni, duzni ste mi radnu plocu za kujnu"

:(

Slike su horor. Stvarno ce biti smesno kad im ovakvu karticu odneses...

Ko bi rekao da ovakva "glupost" moze ovakvu stetu da napravi,koliko vidim na kartici i dalje pise brojevi od kartice tj neki tip sn pa odneses to i verujem da nece biti problema

Ako je zaista odgovoran strujni udar za ovakvu havariju SE, niti bilo koja druga firma ciji bi se proizvod nasao kao glavni "akter", nikakve veze sa tim.

Izgoreo je i punjac? Original ili noname kineski?

Vrh Dno