D
Deleted member 46590
Guest
Jel to otvoriše Wallmart u Beogradu ?
Jel to otvoriše Wallmart u Beogradu ?
Nije mi samo jasno odakle će izvući novčanik kad dođe na kasu?😁 we all live in America, poceli ljudi da riknjavaju sa glavom
Vidis da ide ka delu sa mesom, samo nije sigurno sa kojom namerom - da li da kupi kobaje ili pokaze...😁 we all live in America, poceli ljudi da riknjavaju sa glavom
Meni ovo normalno, nekada se u nudističkim kampovima tako kupovalo. Sada ne znam kako je, možda i ja više nisam normalan... 🙂Jel to otvoriše Wallmart u Beogradu ?
Jel islo na merenje ili odokativno?Meni ovo normalno, nekada se u nudističkim kampovima tako kupovalo. Sada ne znam kako je, možda i ja više nisam normalan... 🙂
Tebi je ok da se ljudi ovako setaju u sred Beograda? (ako je istina da je ovo na NBG uslikano)Meni ovo normalno, nekada se u nudističkim kampovima tako kupovalo. Sada ne znam kako je, možda i ja više nisam normalan... 🙂
Srećan ti rođendan Pajo
A propo Arkanovog malog... Tri generacije već žive ko begovi od bele tehnike, zlata i nakita što su ćaćini Tigrovi poharali, i meni bi bilo žao da sa na njegovom mestu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari