Šta je novo?

Zanimljive i smešne slike 2021

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@nikornla deluje kao DPF filter na auspusima. Ako proveriš njihovu cenu, biće jasnije :)

content_image_60b5e5153a1eb.gif

Naša Mirela, iz romskog naselja Mojmilovo, postala je vrhunski enolog i dobila prestižnu nagradu Svetskog enološkog instituta u gradu Sirakoga, Misisipi. Čestitke 👍20210601_181049.jpgIMG_20210601_181121.jpg

@nikornla deluje kao DPF filter na auspusima. Ako proveriš njihovu cenu, biće jasnije :)
Prvi je gramofon gledano odozgo.
Drugi je zaštita katalizatora, pošto sadrže platinu i baš se kradu u zadnje vreme.
dva sata gledam sta je ovo docrtano na klimi i ne mogu da skontam... mislim da mi je sve palo na pamet sem toga....

a ovaj dpf/katalizator u zivotu ne bih provalio (iako imam dpf na kolima), a i nisam imao pojma o platini i kradjama...

hvalaaa :)

Katlalitkski filter za auspuh, od jula neće moći da se registruju kola ako je skinut a imao je fabrički. Pošto su mnogi skidali sada su na ceni pa ih kradu sa kola na parkinzima.
Moze pojasnjenje za ova dva, nesto slabo kontam danas :cautious:
Katlalitkski filter za auspuh, od jula neće moći da se registruju kola ako je skinut a imao je fabrički. Pošto su mnogi skidali sada su na ceni pa ih kradu sa kola na parkinzima.

@nikornla
Locked exhaust da mu ne ukradu
Dada, skontao sam, hvala svakako jos jednom...

Eto dobro je sto sad bas imam garazu za kola, jer inace na mom starom parkingu obozavaju da skidaju delove... Skinuse mi tako celu prednju resetku sa sve maglenkama, posle toga sam nekoliko meseci vozio sa rupom napred da se ne navade da skidaju ako brzo zamenim...

Ajde da ne bude da samo piskaram

GIF-fad2d395d3e58e7e09d9fef1f2285254.gif

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno