*** jesam smarac ali neta u srbiji nije bilo pre 96, mooozda 95Drugari, te davne 93 treće godine sam imao 14 godina, i samo 3 tv kanala. Interent sa kupovao na sat, ili krao hakovanjem od SPS a. Kada se samo setim. Ja jedva skupim pare za 5 sati, a oni hladno imaju 10.000,00. Bahatao i tada nema šta
![]()
Tada se pojavio nacionalni domen ali je bilo interneta, akademska mreža je postojala.*** jesam smarac ali neta u srbiji nije bilo pre 96, mooozda 95
Početkom ’90–ih godina, na RCUB je bilo povezano svega nekoliko fakulteta u Beogradu (ETF, FON, PMF itd). 1991. godine postavljena je prva optika unutar grada — u krugu tehničkih fakulteta i na Studentskom trgu realizovane su prve optičke veze u zemlji, dok su se ostali veći fakulteti i instituti povezivali modemskih brzinama malog kapaciteta (9.6 kbps, 28.8 kbps, 128 kbps). Od servisa se uglavnom koristila elektronska pošta, koja se sa inostranstvom posredno razmenjivala preko X.25 protokola.
Gde se moze naci ova rakija?
Postijao je i Berlin i još neki (novo)nemački gradovi ali su preimenovani za vreme WWI. Znam samo za jedan koji je ostao a to je neko seoce u severnom Ontariju zvano Minden gde moj kum ima vikendicu.
To je naslovna slika neke knjižice koja se zvala “Zvezdina atomska navala” 😃Da, moja greška. Mada slika mi je antologijska!
Liči kao da ima 50 a ne 350 kilometara taj krug.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari