Šta je novo?

Zanimljive i smešne slike 2021

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znas kad bi ja tamo prosao peske ili bilo kako? Nikad.

ahahahahahahahahaha :D vrh!
sto i da prelije samo odplivas do obale

ma kakvi, nije problem ako samo prelije (ako znas da plivas), nego ako popusti zid smrvice te ko zrno bibera u avanu.

inace, ovo je zaista za divljenje, koliko ti precizno treba da kontrolises tu vodu (tamo negde) da bude ovakav nivo ovde. ovi nasi zaborave da otvore branu na vreme na drini, poplave pola srbije :d

41f9f77915b048fe331e6ac6f21e2c5b.jpg

VAHt24N.jpg

ahahahahahahahahaha :D vrh!

ma kakvi, nije problem ako samo prelije (ako znas da plivas), nego ako popusti zid smrvice te ko zrno bibera u avanu.

inace, ovo je zaista za divljenje, koliko ti precizno treba da kontrolises tu vodu (tamo negde) da bude ovakav nivo ovde. ovi nasi zaborave da otvore branu na vreme na drini, poplave pola srbije :d

Ili kao ovaj kanal u Francuskoj. Canal du midi

8461d6a680d65b7e50eb0c5865643bc9.jpg

Krajnje imbecilan prilog na tu temu... Baš sam osećao dozu neprijatnosti dok sam čitao i slušao o tome

Sent from my GM1900 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kakvi živci za ovo.

mali off: Što se tiče jezika srpski i hrvatski se stvarno razlikuju. Isti su tu negde u 90%, ali onih 10 % veze nemaju. To znaju ljudi u pograničnim zonama koji "pričaju" i jedan i drugi. Za ostale (bošnjači ili crnogorski) ne znam.
To je stvar dijalekta i mahom se razlikuje od regije do regije.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Kakvi živci za ovo.

mali off: Što se tiče jezika srpski i hrvatski se stvarno razlikuju. Isti su tu negde u 90%, ali onih 10 % veze nemaju. To znaju ljudi u pograničnim zonama koji "pričaju" i jedan i drugi. Za ostale (bošnjači ili crnogorski) ne znam.
Pa bolje ćeš razumeti hrvate nego recimo piroćance ili crnotravce koji govore po svom

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Kakvi živci za ovo.

Zavisi šta je (za tebe) hrvatski. Ono purgersko meko ć, tvrdo ć sa kajkanjem nije jezik kojim priča većina Hrvata.
Da uprostim, do rata si u hrvatskoj (generalno), Hrvate i Srbe razlikovao po tome što jednu kažu tisuća, a drugi hiljada.
Za ostale razlike u govoru, Alan Ford i filmovi su bili dovoljni...

Poslednja izmena:
Ne zaboravite ni dalmatinski, 33% italijanski, 33% srpski a ostalo po krajevima, gornji i primorski. Pošto sam, bar 3 meseca provodio "na moru" (imali smo vikedicu u malom selu kod Makarske i 2 godine u mornarici)) uživao sam u ćakulama šnjima.

Jesi ozbiljan?

EDIT: Pa baš u tim pograničnim područjima govore bukvalno isti jezik... Malo preuzeto iz jednog, malo iz drugog...

Poslednja izmena od urednika:
Zavisi šta je (za tebe) hrvatski. Ono purgersko meko ć, tvrdo ć sa kajkanjem nije jezik kojim priča većina Hrvata.
Da uprostim, do rata si u hrvatskoj (generalno), Hrvate i Srbe razlikovao po tome što jednu kažu tisuća, a drugi hiljada.
Za ostale razlike u govoru, Alan Ford i filmovi su bili dovoljni...
A mjeseci?

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno