D
Samo da nije exynosNaravno da smo svi za čip. Jedino će po forumu biti borbe oko proizvođača čipova.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Ovo je fotošop, nemoguće je da bi kamera izdržala ovoliku toplotu da može da snimi ovakav anime-gif
But can it run Crysis?Jos se malo klokne cip [emoji16]
Sent from my POCO F1 using Tapatalk
Nije fake, to su 3 mudraca sa istoka.Ovo je fotošop, nemoguće je da bi kamera izdržala ovoliku toplotu da može da snimi ovakav anime-gif
U početku su imali GPS navigaciju, ali je došlo do kvara pa je kamera uspela da zabeleži samo pad objekta..i ne radi se o nikakvom velikom Suncu (teorije zavere), jer da je Sunce, kako si ti rekao,kamera ne bi uspela da zabeleži događaj, već o drugom dolasku i čipovanju ljudi.Kako sa istoka kada ovo veliko sunce pada prema njima, logičnije mi je da oni stoje na zapadu
U početku su imali GPS navigaciju, ali je došlo do kvara pa je kamera uspela da zabeleži samo pad objekta..i ne radi se o nikakvom velikom Suncu (teorije zavere), jer da je Sunce, kako si ti rekao,kamera ne bi uspela da zabeleži događaj, već o drugom dolasku i čipovanju ljudi.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
[emoji1318]
jeste prejadno, ali samo za drugare iz ugla koji nekako odrzavaju temu smislenom (jer bez jinga, nema janga!):
Ja sa vise za drugacije fantazije. Witcher je dobar i Silmarilion.[emoji1318]
..kad pročitaš Otkrovenje po Jovanu, možda shvatiš da je parodija bila više edukativnog karaktera.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Pa da ali te dve su izmišljene priče, a Jovan se stvarno desioJa sa vise za drugacije fantazije. Witcher je dobar i Silmarilion.
Ma jok, samo vidimo par odgovora i dovoljno je. Posebno sa strane edukativnog karakteraOh ne, sad sledi rasprava o Jovanu, i to bas u raskoraku izmedju Svetog Nikole i Bozica, kad mu vreme nije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari