Šta je novo?

Zanimljive i smešne slike 2017

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pošto je bista teška abominacija možda nije prepoznao na prvi pogled. Mora da sam i ja čisto zlo čim ne pratim fudbal. Ma derpe u najmanju ruku...[emoji1]

Послато са Nexus 5X

Poslednja izmena:
Naravno da ne kazem to (i izvinjavam se vladi ako sam pogresno protumacio post), nego je vec previse bilo tih 'smekerskih' postova do sad, ljudi istripuju da su zanimljivi ako ne znaju za neke mega poznate licnosti, da su barem iskreni pa ne bi imao nista protiv, tipa neki klinac iz Ugande da ne zna za Ronalda, a ovako ljudi koji se ne skidaju sa interneta po ceo dan da izjavljuju takve stvari... bezobrazno je, ako vec nije samo iritantno :)

Kakve su to predrasude prema klincima iz Ugande?[emoji1]

Ja na netu bas jurim da vidim sta je radio Bekam i neki Ronaldo, da ih nisam video na flasici Pepsija, nikad cuo...Niste ni vi za Lindsey Vonn a i ona iskace iz frizidera, jer pazi sad, zabole vas za skijanje.

Da li neko može da mi objasni foru sa ovim bronzanim likom :)

U pitanju je bista Kristijana Ronalda, jednog od najpoznatijih fudbalera današnjice (4 puta FIFA igrač godine). Bista je postavljena na aerodromu u Portugaliji na ostrvima Madeira, mestu gde je rođen Ronaldo, a povod je preimenovanje aerodroma u "Aeroporto Cristiano Ronaldo".
Sem aerodroma i biste, Ronaldo na Madeiri ima statuu (spomenik), muzej i hotel, a na otkrivanju ploče sa novim imenom aerodroma, su bili prisutni predsednik i premijer Portugalije.
Odluku da se aerodromu da Ronaldovo ime je donela regionalna vlada Madeire nakon što je reprezentacija Portugalije (sa Ronaldom u timu) osvojila evropsko prvenstvo prošlog leta u Francuskoj.

Skulptor je izgleda pogodio :)

C8HtIQRVYAAyn19.jpg:large

Tada je Velibor Vasović igrao za Ajax...

Au Vasović i Krojf... Inače je Vasović prethodne sezone u finalu Kupa šampiona bio strelac za Partizan protiv Reala.

Ne pricam za statuu ffs :) Samo za to da neko nije cuo za Ronalda, jer je nemoguce, i takve izjave mi zesce idu na onu stvar jer znam da je laz u pitanju :) Ne pratim skijanje (samo skokove ponekad) i naravno da znam za Lindsey Vonn.. Koristite sve moguce aplikacije i socijalne mreze, i nemoguce je da ti promakne Ronaldo ***..

To iz igrice fifa?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ne pricam za statuu ffs :) Samo za to da neko nije cuo za Ronalda, jer je nemoguce, i takve izjave mi zesce idu na onu stvar jer znam da je laz u pitanju :) Ne pratim skijanje (samo skokove ponekad) i naravno da znam za Lindsey Vonn.. Koristite sve moguce aplikacije i socijalne mreze, i nemoguce je da ti promakne Ronaldo ***..

to kao "ne znam za Ronalda jer ne pratim fudbal" mi je nesto kao "ne znam za kim kardasian jer ne pratim svet "starletizma" ili u koju god kategoriju ona spadala", "ne znam za sabana jer ne slusam narodnjake" i slicno...

a to poredjenje najpoznatiji fudbaler vs najpoznatija skijasica mi bas i nije na mestu, s obzirom na samu popularnost doticnih sportova, al ajde...

U Zaječar možda u Inđiju više ne, povratak sa tog koncerta (ako se uopšte može nazvati koncertom, pošto je bio green fest ili tako nešto ) je bio blagi užas.

Sent from Sony M5

Da sećam se, mnogi su tako prošli sa odlaskom...
Mi smo otišli u pravom trenutku, pre nego je kiša počela, shvatili smo da je to to, i da neće biti još pesama, biseva... odnosno da to nije koncerth RHCP, već festivalski nastup.
Da i ja sam želeo da još sviraju, ali ***. i ono malo mi je bilo extra!
Parkirali odmah pored autoputa, za 5 min bili na putu kući. Kada smo se vratili, shvatili smo kroz kakav su pakao nekl prošli na odlasku...

Ja sam imao sreće da sam se parkirao na odličnom mestu bio sam u BG 35-40 min posle koncerta, ali ostatak ekipe i dan danas proklinje to kišno veče.
Moja supruga, tadašnja devojka dan danas ima tegobe sa kolenom od te putešestvije :). Iz Bg smo otišli vozom koji je bio puniji nego oni što su išli u Aušvic, a do Inđije je vozio dva sata. Prvo smo pokisli u dolasku a o povratku nema potrebe da govorim. Nekako smo uspeli da se ubacimo u neki Kragujevački bus, naravno na podu smo sedeli, u Kg stigli u 5. Mlados' ludos'

Drugar mi pricao da neki ljudi iz Amerike uopste ne znaju ni Mesija ni Ronalda a recimo intenzivno prate NBA i ostale sportove tamo popularne. Futbal tj soccer tamo retko ko prati.
Ali reci u Evropi da ne znas Ronalda je ko da kazes u Americi da ne znas Lebrona.

Sent from my Nexus 5X

Naravno da ne kazem to (i izvinjavam se vladi ako sam pogresno protumacio post), nego je vec previse bilo tih 'smekerskih' postova do sad, ljudi istripuju da su zanimljivi ako ne znaju za neke mega poznate licnosti, da su barem iskreni pa ne bi imao nista protiv, tipa neki klinac iz Ugande da ne zna za Ronalda, a ovako ljudi koji se ne skidaju sa interneta po ceo dan da izjavljuju takve stvari... bezobrazno je, ako vec nije samo iritantno :)

Ovako Boro. Čuo sam za Ronalda, ali ga nisam video, jer ne pratim fudbal. Isto tako sam čuo za Michael Jordan a. Igra košarku, a ima i patike sa njegovim nazivom. Nisam se pravio pametan sa ovim pitanjem, ali nisam bio u toku sa Ronaldom i bronzom ? Žašto bi ga Kinezi lili u bronzu ako je još uvek živ. Ali dobro svako ima pravo na svoje mišljenje ;)

Hvala @N3n0 na odgovoru

@Bora

za Lindsey Vonn nisam nikad ni čuo. Verujem još po neko na forumu.

Poslednja izmena:
Ajmo fudbalski znalci, ali bez googla molicu lepo :)

0mpoair.jpg

Poslednja izmena:
Kada je Karlo Anceloti igrao sa Mesijem ili bilo kim od njih. Nemoj da razbijas glavu sva je prilika da je spisak fake i da taj igrac ne postoji ili su neke kopacke u pitanju :D
Tačno, sa Mesijem nije, ali je trenirao Real (Bale), PSG (Thiago Silva), Chelsea (Diego Costa) i Bayern (Levandovski)... Doduše, pošto je odgovor bio na prvu loptu, verovatno nije trenirao ove timove dok su navedeni igrači bili u njemu ali opet...

Ono played with može da se tumači i kao igrao sam sa njim u timu /imao sam ga u timu...

Pa ako analiziramo spisak, vidimo da je njemu Bejl - tesko da je iko popularan igrao s njim u Totenhemu - dakle verovatno bivsi igrac Reala. Tipujem na Di Mariu, igrao je s Mesijem u reprezentaciji, igrao je bar u 3 ove lige.

Poslednja izmena:
Pa ako analiziramo spisak, vidimo da je njemu Bejl - tesko da je iko popularan igrao s njim u Totenhemu - dakle verovatno bivsi igrac Reala. Tipujem na Di Mariu, igrao je s Mesijem u reprezentaciji, igrao je bar u 3 ove lige.
Nije ni on - nije igrao u Italiji i Nemačkoj a nema ni preko 30 godina...

Ja sam prvo pomislio na Ibrahimovica ali sam se odmah setio zašto ne on...

Moja pretpostavka je da je argentinac koji je igrao u Realu i Bajernu. Veća je verovatnoca da je tu igrao sa Lewom nego u Dortmundu. Ali one tri ostale lige. Iskreno osim Ibre ne mogu da se setim nijednog igrača koji je toliko liga promenio.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno