Šta je novo?

zanima vas kako izgleda Chaos Theory?

Broz je napisao(la):
daleko sam od hard core programera ali ako nesto leti a nesto secka-svopuje-krlja po disku ne znaci mnogo.
mozda je SC odlicno optimizovan, ja sam cuo da francuzi odlicno rade.
sa druge strane fear uprkos svojoj vizuelnoj lepoti IMHO previse drlja i zahteva...
kod mene farcry, sc:ct, doom3 i quake lete a fear radi nekako cudno. mozda je zahtevna, mozda su pozurili da je izbace ne znam, to neka kazu kompetentni...

Poslao sam na thread-u o Fear-u jedan link koji je u vezi sa zahtevnoscu te igre. Evo opet, kome zanima, izvoli :
http://www.firingsquad.com/hardware/fear_cpu_performance/

Ja probao i nisam mogao da verujem kako su odradjene texture i tlo sa shaderima 3.0 ... Totalno ludilo... Efekat dubine i trece dimenzije u texturama me malo potseca na onaj hologramski osecaj prostora, kad se gleda iz razlichitih uglova pa se vidi dubina, tako i ovde se zakrivljuje sve...:D A tek shto izgleda dobro kad se priblizish.... Nema vishe onog skrnavog zamucivanja...
Ali igra nije moja, a morao sam da je vratim, uzto i nisam uspeo da je izkrekecem, tako da sam se pomirio da je ne igram josh... A taman cu dotle da kupim i jachu grafulju jer na 6600gt se vuche.... A bez shadera 3.0... NOWAY... :D

To je prvi put da sam video kolika je razlika izmedju shadera 1.1 i 3.0. Sa 3.0 igra izgelda fenomenalno.

Igru imam godinu dana, i tek sad je igram. Nasao sam fixed.exe, i radi bez cupanja kablova. Igrao sam 10 minuta, i odlicno deluje. grafika odlicna.

ja nisam nikad ni cupao sa svojom verzijom igre

Vrh Dno