Šta je novo?

Zamrznuta slika

Denis98

Poštovan
Učlanjen(a)
11.09.2022
Poena
60
Ne znam da li sam izabrao dobru temu, ispravite ako gresim. Uglavnom koristim dva monitora, ovaj glavni za igre, a dok igram, na drugom slusam muziku. E sad, danas mi se desava ceo dan da na ovom drugom monitoru kad pustim nesto na yt da mi se slika freezuje i da mi muzika zabada, pa pocne opet i sve tako u krug. Da li neko zna kako da resim ovo ?

gpu je rtx 3060 12gb ako nesto znaci. Glavni monitor 144hz, ovo smece drugo je 60hz.

gpu je rtx 3060 12gb ako nesto znaci. Glavni monitor 144hz, ovo smece drugo je 60hz.
Iištekaj taj od 60 i na njegovo mesto ubodi taj od 144. ako ti sve radi norlano. Onda ištekaj od 144 i ubodi samo od 60, i vidi šta se dešava ako se javi to što si opisao probaj da zameniš kabal.

Iištekaj taj od 60 i na njegovo mesto ubodi taj od 144. ako ti sve radi norlano. Onda ištekaj od 144 i ubodi samo od 60, i vidi šta se dešava ako se javi to što si opisao probaj da zameniš kabal.
Oba monitora su prikopcana na gpu. 144hz je DP, a ovaj od 60hz je hdmi. Jedino drugo mesto na koje mogu da prespojim ovaj hdmi je na maticnu, a tu nema slike onda.
Ima na chrome opcija kad se udje u podesavanja, "Use graphics acceleration when available" to kad iskljucim onda nemam taj momenat da mi se slika zamrzne, ali su onda videi kao na 30fps da gledam, sto opet nije resenje...

Poslednja izmena:
Oba monitora su prikopcana na gpu. 144hz je DP, a ovaj od 60hz je hdmi. Jedino drugo mesto na koje mogu da prespojim ovaj hdmi je na maticnu, a tu nema slike onda.
A jesi li probao da promeniš HDMI kabal? Nekada od savijanja HDMI kablova može da dođe do oavkvih problema.

Izgleda da sam resio problem. Medal app. za snimanje/klipovanje videa iz nekog razloga mi pravi te stutere, evo sad sam je ugasio i radi sve normalno. Ne znam zbog cega to ? nVidia overlay mi je non stop upaljen i sa njom nemam tih problema...

Izgleda da sam resio problem. Medal app. za snimanje/klipovanje videa iz nekog razloga mi pravi te stutere, evo sad sam je ugasio i radi sve normalno. Ne znam zbog cega to ? nVidia overlay mi je non stop upaljen i sa njom nemam tih problema...
Ako je to, onda najlakše rešenje, nemoj to da koristiš 😎.

a mi smo inace znali iz prvog posta sve to.

Nazad
Vrh Dno