Šta je novo?

Zamrzivači

miowrag

Poštovan
Učlanjen(a)
29.12.2019
Poena
95
Moja oprema  
Mobilni telefon
Xioami 17t
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Uzeli smo Beko No frost zamrzivač kod mojih.
Imali inace ranije Gorenje klasični zamrzivač.
E sada,kako je stari dokon u penziji,kaze da po njemu zamrzivač radi duže,tipa 20min radi motor,10 ne radi i tako u krug.
Po meni je to nekako normalno🤣,da bi održavao temperatura,al tvrdi da nije.
L8kalnog servisera sam zvao,on je na odmor ugasen telefon. U firmi u kojoj smo uzeli je to normalno.
Naravno, zamrzivač je pod garancijom 2+3 i kazem starom sto god bude,5 godina si mira.
I on dalje tvrdi da brzo ukljucuje.
Eto cisto da pitam da nema neko iskustva sa no frost zamrzivačima,da meni bude lakse🤣🤣
Dal tako zaista rade ili neka eventualno fabrička greška?

Tako meni radi godinama bukvalno. Za sada je sve u redu 🙂

Reci mu nek podigne temperaturu za jedan stepen onda će 10min da radi a 20 min da ne radi😏

1 stepen celzijusa je ogromna razlika, a tek 2, 3...

Bas tema koja mi treba, razmisljamo da uzmemo vertikalni zamrzivac ali, problem je sto bi stajao u letnjoj kujni u kojoj je leti vruce jer su vrata na zapadu
Sad me zanima kako bi se to odrazilo na rad istog

Preporuka za horizontalni zamrzivač ,ovaj što hoće da zamenimo je dimenzija odprilike 130*60*80 pa bi takav sličan
na primer Beko CF380WN 130*85*70 za 38 hiljada ,tog nekog ranga
Kakvi su Končar ,gde se oni proizvode ?

Mi smo pre 7,8 godina uzeli Gorenje FH model, nije no frost. Nikad nije odleđivan (mada sad ima dosta leda). Nalazi se u garaži, sa zapadne strane uz stari zamrzivač (takođe Gorenje ) koji ima 35-40 godina. Popodne bude poprilično toplo.
Zadovoljni smo sa njim.

Nervira me što tačan model ne piše napred, a ne mogu da vidim iza do zida.
Ako nekog interesuje pomučiću se da pogledam.

Poslednja izmena:
Jel sanducar ili vertikalni?Ja imam GORENJE FH 330 W vec 7 godina, radi sve super.

Nazad
Vrh Dno