Šta je novo?

Zamolio bih vas da ne zatvarate teme o novom izgledu foruma

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel to samo kod mene search ne radi baš najsrećnije ili i drugi imaju taj problem?

Potrudicemo se da usvojimo (napravimo) resenje na osnovu Midgardovog predloga...

Molim vas samo da ne ocekujete da ce to biti za par dana jer smo svi prezauzeti drugim zadacima koji nam uzimaju jako mnogo vremena. Taj posao je vezan za promene na sajtu i ovo jednostavno mora da priceka. Delimicno smo resili goruce probleme aktiviranjem vb4 default skina i hajde da se na ovome malo zaustavimo. Kao da svako mora da da (u sustini ako ne iste, ono vrlo slicne) komentare

Bravo Peco! :wave:

Drugari, meni jedino što smeta je maksimalnih 20 tredova po stranici ( nakon new posts pretrage ). Ako je ovo ikako moguće povećati makar na 100-200 bilo bi super.

e ljudi jel smeta nekome jos ovaj baner sa reklamom? Tacno mi prelazi preko opcije linkovi i kad odem na taj jezicak ne mogu da vidim ispod njega :-/ kako ovo da resim?! U pitanju je Vb4

^Da, na manjim rezolucijama su svi meniji (Zajednica, Forum Actions, Linkovi) prekriveni tim banerom.

Tamno plava tema mi je bila super a ove sad su mi totalno ne primerene. Crveno beli logo bencha je bio bas prepoznatljiv, zaista ne kontam zasto su bile potrebne vizuelne promene. Ostatak necu komentarisati ali sveukupan utisak mi se ne dopada.

I gde nestade onaj marker da teme nisu menjane od zadnje posete, kad se ide na nove poruke?

evo sta se desava kad idem na nove poruke

Prilozi

• bench.jpg
    bench.jpg
    231.6 KB · Pregleda: 81
Evo sta se meni desava kad idem na "Vas profil"

Windows_XP_BSOD.png

:d

Dajte ljudi smarate mnogo, vidite da ljudi idalje rade i da nije sve jos gotovo :smash:

Боје су неодоговарајућеи јако ми замарају очи. То је моја највећа примједба.

Mene sad forum podseca na stravu u ulici Brestova.

it's the blue screen of death

Jeste sitnica, ali čisto da stavite na "to-do" listu:

Bilo bi poželjno da se zoom proveri, pošto sada dolazi do preklapanja slova i sličica... npr. broj stranice i znak za attachment. Ne sećam se da je pre bilo takvih problema, ako jeste, moje izvinjenje :)

I nisam baš razumeo, Midgard je ono "obojio" ili napravio custom temu za vBulletin? Ako ju je napravio, ne vidim gde je "zapelo" :)

Nisam ni video da ima vB4 Default Style. E on je super za koriscenje.

Sve smo culi, sve smo razumeli...nema potrebe vise da se vrtimo u krug sa istim primedbama. Bice reseno...u dogledno vreme

Pozdrav svima!

Moguće da ćete večeras/noćas opet osetiti određeno usporenje; u kolikoj meri, ne mogu trenutno da procenim. Možda se neće ni osetiti.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno