Šta je novo?

Zamjena 8800 gts 640

Marac

Čuven
Učlanjen(a)
06.10.2003
Poena
619
Imam 8800 gts 640, isplati li se uzeti novu 8800 gts 512.

Jako puno dodavanja para za jako mali dobitak u performansama (licni stav) :wave:

Slazem se u potpunosti...Prodacesh taj GTS tvoj za 150-60e(ako imash srece jer tesko da ga neko oce zbog manije za 8800GT i 9600GT) i moracesh josh da dodash 100 da bi uzeo kartu koja ce ti doneti mozda 15-20% poboljsanja(mozda lupam ali ja mislim da je tako)
Ne znam dal je ovo moj subjektivan utisak ali cini mi se da mi je Oblivion bolje radio(i sad radi) sa starijim grafama...Znaci cak i 8600GTS i GT su ok radili(znaci tacno onoliko koliko sam ocekivao i koliko je pisalo na testovima cak i vise) dok jedan 8800GT nije opravdavao duplo vecu cenu u to vreme kad sam ga kupio...
A sada imam josh stariju grafu i taman sam po performansama u Oblivionu negde izmedju 8600 i 8800 serije a za koliko para...pa za 65e...

Anyway bolje ti iskljuci AA I AF u najnovijim naslovima a ostavi 100-130e u dzepu ili cak potrosi na nesto drugo mada gledajuci tvoju konfu ne znam na sta tj na bilo sta sem na hardver...

takodje mislim da ti se ne isplati da sad menjas pogotovu ne za novi GTS, na toj karti sve lepo radi Sem Krize ali i ona sljaka solidno, sacekaj par meseci na nove generacije pa onda pazari kartu ako ti ta vise ne vrsi posao...

bacanje para

Nazad
Vrh Dno