stankovic82
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.01.2009
- Poena
- 405
Nije podneto, preko neta, lično se išlo.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Narucio sam preko eUprave sa ličnim podizanjem i zeznuo se. Otisao do RFZO filijale Savski venac, kažu - kad nas ne podizes kad bude gotovo, pitaj eUpravu gde podižeš. Pisao eUpravi i RFZO pre nedelju dana - no reply. Zna li neko gde se podize kad je naručeno preko eUprave? Mozda u RFZO Nemanjinoj? Hvala!
Predmet mi je dodeljen još pre nedelju dana, a navedeni rok je 20. jan. Dobio sam email update kad se to desilo.
Na 0:49 kaze - ukoliko ste vi nosliac osiguranja... Jel se ovo odnosi da mogu da prijavim vise ukucana? Ili jedan nalog (registracija) jedna osoba moze da prijavi?
btw ja sam se izgleda ranije nekim razlogom registrovao na e-uprava (nemam pojma za cega mi je trebalo, jedino ako je bilo nesto slicno) i to nekim mejlom koji vise ne koristim (nijedan od trenutno kojih koristim nema u bazi) posto u bazi vec postoji moj jmbg. Ili da verujem u 0.01% da mi je nekim razlogom zlouptrebljen... Kontaktirao sam ih pa cekam odgovor.
Citam i nista mi nije jasno, Cale treba da izvadi plastikanerku i koliko sam shvatio sa pocetka teme najednostavnije je u Posti?!?
P.S. svi imaju citace samo im stoje u fiokama, na par pregleda kada sam bio i otvaranja istorije bolesti video sam da imaju ali jos uvek ne koriste. Treba jedno 2-3 godine da im legne![]()
Da li ce praviti problem ako preko net bankinga (sa svog racuna) uplatim novac za drugu osobu?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
U Takovskoj kilometarski red
Moguće je podneti zahtev u nečije ime, uz tri uslova:
1.Saglasnost osobe u čije ime se podnosi zahtev (formular se dobija u pošti)
2.stara zdravstvena
3.lična karta
Problem je ako neko ima staru zdravstvenu koja je istekla, a nezaposlen je, odnosno prijavljen na biro rada - u tom slučaju LIB broj sa zdravstvene ne prolazi, već se mora ići u PIO pre podnošanja zahteva za novu zdravstvenu... Benefiti centralnog sistem, vidim...
Ne PIO vec prvo u biro po potvrdu pa u ispostavu RFZO pri opstini. Da je predato za karticu dok je osiguranje vazilo, ne bi moralo to da se radi.
PIO osigurava penzionere i invalide, ne i nezaposlene.
Mozes ali moras da im napravis naloge.To je glupost, da rodjenoj majci i ocu ne mogu da predam zahtev...
Evo iz Zemuna, podneto pre mesec dana, I dalje nedodeljeno :-(
Sent from my MI MAX using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari