Šta je novo?

zamena za wingate

link2rage

Čuven
Učlanjen(a)
16.01.2004
Poena
620
imam veliki problema sa wingate-om za internet sherovanje preko mreze. Naim e on je stalno crven nece da radi. a pre toga je savrseno radio. pa sam instalirao ponovo server i on je radio skoro ceo dan i to par restartovanja ali sad opet nece. Pa gde ponovo da ga instaliram. Da li ima neka zamena za ovaj program. Hvala unapred. A mozda sam napadnut, mada imam antihacker i kaspersky antivirus.

ako imas server rutiraj pakete sa RRAS-om i NAT-om, i neces imati probleme sa napadima

Koji server je u pitanju?

windows 2000 profesional

uzgred jel mogu da koristim 2 internet shering programa. posto nijedan nije savrsen . primera radi analogXproxy (sada instaliran) mi radi dobro za http medjtutim za mirc mi nije nesto pogodan. konkretno na krstarici me zeza tako sto nemogu da se zakacim na njihov server. tj posto vise kompjutera kotisti istu adresu. pa nece da me primi. dok recimo sa wingatom nisam imao problema te vrste.

pa nije los ali je opet isti problem na mircu sa krstaricom

Probaj sa freeproxy, on je cak i besplatan, a ako hoces malo da se pomucis probaj i sa hhproxy (takodje besplatan)

problem koji imas sa krstaricom, tjm mIRC-om je sto izlazis preko proxy-a, a vecina njih ima proxy i socks cleaner-e. Resenje je, kao sto rece Batica NAT, ja ti preporucujem WinRoute, jer se u par koraka instalira, radice super korektno na tvom "serveru" W2K, a kod klijenata nisu potrebna nikakava podesavanja.

Nazad
Vrh Dno