arcibalde
- Test subject -
- Učlanjen(a)
- 30.08.2010
- Poena
- 605
Kako je nakon 9 meseci od pecenja u rerni mukica ispustila svoju elektronsku dusu treba mi savet cime da je zamenim. U principu ne znam kada cu biti u mogucnosti da kupim novu kartu ali bih svejedno zeleo da imam kakav takav cilj. Dakle treba mi karta koja je slicne jacine ili snaznija od predhodne. Gleda se svaki dinar, sa polovnom robom se ne bih bakcao jer sam neopisivi baksuz dovoljno mi je sto moram da se lomatam sa regularnom garancijom. Nisam alergican na KP samo ne znam da li se isplati u ovom cenovnom rangu kako je Fanta u Ns a ja u Bg tu je postarina plus rizik da ce se razlupati u transportu. Znam, ali jesam li spomenuo da sam neopisivi baksuz sto se delikatne elektronike tice? [emoji3]
Ona bi trebalo da se uklopi sa x4 955be na stock kloku i LC napajanjem od 650 W. Ono sto je meni nekako zapalo za oko je gtx 750ti 2 Gb. Em manje trosi em je jaca od ove prethodne. Dakle ima li neko bolji predlog?
Ona bi trebalo da se uklopi sa x4 955be na stock kloku i LC napajanjem od 650 W. Ono sto je meni nekako zapalo za oko je gtx 750ti 2 Gb. Em manje trosi em je jaca od ove prethodne. Dakle ima li neko bolji predlog?