Šta je novo?

Zamena za drugi hard ili ..?

freestyler87

Slavan
Učlanjen(a)
05.09.2007
Poena
319
Skoro mi je umro hard (WD green 1tb, nisam siguran za model, pogledacu i dodati kad dodjem kuci) i ponudili su mi u servisu da ga zamene za WD10EALS iz Blue serije, posto ovog mog nema na lageru. E sad, da li da uzmem pare i neki drugi hard posle ili da uzmem ovaj?
Ako neko ima iskustva, neka me posavetuje. :)

:wave:

Uzmi Blue, bolji je od Green.

Model diska je:
Western Digital Caviar Green WD10EADS 1TB 32MB Cache 7200RPM SATA/300
Takodje, mislio sam mozda da doplatim i uzmem Samsung F3, ako ga budu imali ili uzmem pare i kupim na drugom mestu, pa da li vredi cimanja?

Poslednja izmena:
Mora da nisam bio jasan prošli put: ako ti za taj green nude blue istog kapaciteta, uzmi ga.

Da, kontam, nego me je zanimalo da li je bolji taj blue ili F3 ? :)

Koliko ja znam kazu da se green serija manje greje, a i manje cuje (u sta sam se i uverio), a za f3 nemam pojam nista

Od jednom, nemaju na stanju ni blue ni green, tako da moze povracaj novca ili da cekam do utorka ili cetvrtka :p

Takodje, uvoznik je Kimtec i teski su prevaranti.

Prvi mail koji sam dobio od njih je bio u stilu, Testirali smo disk sa WD alatom neznamkojim i prosao je test, disk je ispravan dodjite po njega :S:
Odgovorio sam im da sam disk testirao u realnom radu u winu, linuxu i live linuxu i da NIJE ispravan.
Stize mi od njih, vas disk je za zamenu, moze blue odmah, green kad stigne .. :d

Uzecu moneyback, hvala na svim odgovorima :type:

Nazad
Vrh Dno