Šta je novo?

Zamena za Agile Messenger?

studiovpc

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2003
Poena
650
Da li neko zna koji program moze da se koristi kao zamena Agile Messengera jel su poceli da ga naplacuju,bitno je da ima msn i icq a da je funkcionalan kao agile

ne znam sta agile radi, ali icq i msn podrzavaju gaim, trillian, mozda miranda?

Ko poceo da naplacuje ?
Za koji OS ti treba ?

Stvarno vidim i ja da su neki kod ubacili. Nego kako naplacuju oni to uopste zna li iko?

Sale predpostavljam da je u pitanju onaj za symbian os

Symbian, Windows Mobile, Java, PalmOS: IM+
Windows Mobile: iMov
Java: QuickIM, UltraIM

Meni Agile radi super na Symbianu UIQ, SE P910.
Extra program, mnogo mi znaci, on-line sam po ceo dan sa njime.
Ne trazi nikakve pare, a u novoj verziji podrzava i googletalk.
Taj deo malo zeza, desi se jednom dnevno da pukne ali msn i icq ostaju aktivni. Ali jednom dnevno restart i nije problem.

Pozdrav!

Meni je za Symbian UIQ najbolji program VeriChat.

Ma Agile je keva. I za Windows Mobile platformu je bez konkurencije, ne samo za Symbian. Nudi apsolutno sve što je čoveku potrebno, tako da ne vidim razlog traženja alternative.

Razlog trazenja alternative je sto je poceo da se placa, evo ja sam ga skinuo pre neki dan novu verziju za S60 i pise da je trial 7 dana. Jos nije proslo to vreme, al videcu sta ce se desiti.

ma meni sa novom verzijom nece ni da se poveze, evo sad koristim ovaj IM + i stvarno je extra isto mi se hvata kao agile, samo sti je lepse bilo odradjeno kod agile kad ti stigne poruka, nista vise, sve je ostalo isto

Sasa je napisao(la):
Meni Agile radi super na Symbianu UIQ, SE P910.
Extra program, mnogo mi znaci, on-line sam po ceo dan sa njime.
Ne trazi nikakve pare, a u novoj verziji podrzava i googletalk.
Taj deo malo zeza, desi se jednom dnevno da pukne ali msn i icq ostaju aktivni. Ali jednom dnevno restart i nije problem.

Pozdrav!

jel moze to na Nokia 9500 ?:)

GoJNiK je napisao(la):
Razlog trazenja alternative je sto je poceo da se placa, evo ja sam ga skinuo pre neki dan novu verziju za S60 i pise da je trial 7 dana. Jos nije proslo to vreme, al videcu sta ce se desiti.

Za windows mobile beta verzija sa sajta ne prestaje da radi ni posle 7 dana. Tj. program je trajno potpuno funkcionalan.

www.agilemobile.com

Je sam samo uradio upload na novu verziju i nije mi prijavio nikakav 7 dana trial. E sad sta ce biti videcemo za 3 dana. Inace na sajtu lepo pise da se placa mesecno kroz sms ili oko 19 dolara za stalno

I meni je taj IM+ odlican samo sto kad mi stize poruka i kad ja u isto vreme kucam poruku proguta zadnje slovo moje poruke!?!?!

skinuo sam pre nekoliko dana verziju 3.68 i radi kao sat na 6630 nema nikakav trijal od 7 dana.

dule.duky je napisao(la):
skinuo sam pre nekoliko dana verziju 3.68 i radi kao sat na 6630 nema nikakav trijal od 7 dana.
Za Symbian ili Win mobil?

rekoh za Nokiu 6630 , nema nikakve naplate a preuzima svaki sledeci update novije verzije ovo mislim da je poslednja trenutno , mozes mi se javiti mailom pa cu ti poslati, malo sam nov u svemu ovome nemojte mi zameriti ........ [email protected]

Da li ima neki drugi osim IM+ na Javi koji podrzava yahoo messenger?

da li zna neko da li ima neki recorder za 6630 poput psiloc erecordera da moze da snima neograniceno zvuk na MMC.....hvala unapred

imao sam ja im+ a imao sam i emessenger .uglavnom javi mi se na pm ,da ti kazem linkove i pass ,ima aol , msn ,icq i josh jedan neznam tacno koji.

Nazad
Vrh Dno