Šta je novo?

Zamena usb ulaza na tv-u

Zdebeli

Cenjen
Učlanjen(a)
28.10.2011
Poena
155
Polomila mi se ona plastika u (jedinom) usb ulazu pa ne može više baš normalno da se koristi.
Sa ovlašćenim servisom je cimanje, pa me zanima da li može da se provali da je otvaran i da me zbog toga odbiju za eventualnu reklamaciju kasnije (još 3 godine je pod garancijom)?

99% da može da se provali kada je otvarano. Ne samo otisci šrafcigera nego i plombe i nalepnice unutra gde se ne vidi. Videće se i da je ulaz lemljen i menjan.

Polomila mi se ona plastika u (jedinom) usb ulazu pa ne može više baš normalno da se koristi.
Sa ovlašćenim servisom je cimanje, pa me zanima da li može da se provali da je otvaran i da me zbog toga odbiju za eventualnu reklamaciju kasnije (još 3 godine je pod garancijom)?
Da li to misliš da uradiš sam ili da nosiš nekome?
Servis bi te koštao više nego android box koji na sebi ima USB i sigurno je funkcionalniji od svega što TV nudi.
Što se garancije tiče, sigurno da bi je izgubio. Nemoj se zezati uopšte sa time

Ne verujem da bih sam pokusavao, mislim da mi je suvise pipavo. Ovlasceni otpada zbog cene svakako.
Nazalost to je jedini usb ulaz. I dalje radi, ali posto nema one plastikice unutra, pre neki dan se desilo da je neko pokusao na pogresnu stranu da gurne usb pa su se pokrivili pinovi... Sreca pa nijedan nije pukao pa sh uspesno vraceni.
Resicu za sada tako sto cu prikljuciti produzni usb koji cu fiksirati necime tako da ne dolazi do pomeranja.

Hvala

Nazad
Vrh Dno