hejvule
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.08.2004
- Poena
- 319
Uleti mi kombinacija za X2 3800+ za S939 . Ne budem lenj flesnem plocu (DFI Nforce4 Ultra-D) sa poslednjim zvanicnim biosom sa DFI sajta oznake "NF4LD406" od 4.6.2006.
Namontiram procesor, ukljucim, svetle 3 diagnostic led-a i pisti ( problem sa memorijom po manualu ) . Probam samo prvi narandzasti slot, ( pre sam isto imao frku,
pa samo odradim clear CMOS, udjem u Bios i namestim sta mi volja ), nece, isprobam sve moguce kombinacije sa slotovima nece .
To sve ponovim sa Corsairom iz potpisa, pa sa PQI-jem DDR400 od 1 GB,
pa se onda lik koji mi je nudio procesor iscima i donese Nanya DDR400 memoriju i ista glupost :wall:
Vratim stari 3500+ i proradi odmah :S:
Zanima me jel imao neko slican problem ?? Da nije do napajanja (Chif 360 stara serija, radi ko
zmaj, ili mozda neke nekompatibilnosti na relaciji procesor (integrisani mem controler)
- ploca - memorija . Posle mi se lik javio i kaze da proc radi i da ga je prodao .
Znaci ostadoh bez procesora :S: al sam makar ocistio kuler i stavio novu pastu
Ako neko ima ideju nek pise, cisto da bar saznam sta je problem :crash:
Namontiram procesor, ukljucim, svetle 3 diagnostic led-a i pisti ( problem sa memorijom po manualu ) . Probam samo prvi narandzasti slot, ( pre sam isto imao frku,
pa samo odradim clear CMOS, udjem u Bios i namestim sta mi volja ), nece, isprobam sve moguce kombinacije sa slotovima nece .
To sve ponovim sa Corsairom iz potpisa, pa sa PQI-jem DDR400 od 1 GB,
pa se onda lik koji mi je nudio procesor iscima i donese Nanya DDR400 memoriju i ista glupost :wall:
Vratim stari 3500+ i proradi odmah :S:
Zanima me jel imao neko slican problem ?? Da nije do napajanja (Chif 360 stara serija, radi ko
zmaj, ili mozda neke nekompatibilnosti na relaciji procesor (integrisani mem controler)
- ploca - memorija . Posle mi se lik javio i kaze da proc radi i da ga je prodao .
Znaci ostadoh bez procesora :S: al sam makar ocistio kuler i stavio novu pastu
Ako neko ima ideju nek pise, cisto da bar saznam sta je problem :crash: