Ja sam bio naleteo na taj bgaservis... Ono sto je najsmesnije - uzasno iskustvo sam imao sa njima (ili tim serviserom)... Poslao sam mu plocu koja je radila dok joj nisam slucajno iskrivio pinove. Reklao mi je da ce me zamena kostati 50EUR i posto je rec o skupljoj ploci, pristao sam. Bio sam sumnjicav i prvo ga 2 dana samo ispitivao kako ce to da odradi, kako ce izgledati posle itd. Bio je skroz samouveren i ubedjivao me da ce sve biti kako treba posto je on to radio vec milion puta... Posaljem mu plocu i javlja se posle 2 dana sa pricom kako je zamenio soket, ali ne radi ploca jer je otisao neki tranzistorcic koji se (bas zgodno) nalazi iznad socketa, ALI! to nije on uradio vec je to vec bilo tako... On ne moze da veruje kako to ranije nije uocio. Nije mi naplatio popravku (kao da bi ista i dobio) i poslao je nazad plocu. Osim sto je bila prilicno iskrivljena (zbog menjanja podnozja)izgledala je fizicki ok, kao da nista nije radjeno. Odneo sam je posle u jos 5-6 servisa, uglavnom im nisam govorio sta je radjeno na njoj da me ne bi samo oladili na vratima. Niko nije znao sta joj je i preporuka je bila - baci je, kupi novu! Na kraju je tako i bilo.