- Učlanjen(a)
- 25.07.2002
- Poena
- 1,105
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Xeon 5670 (6c/12t) @ 4.3Ghz
- Matična ploča
- ASUS P6T Deluxe v2
- RAM
- 48Gb HyperX DDR3 @ 1666Mhz
- GPU
- Gigabyte 1060 6Gb
- Storage
- Kodak 512Gb + 16Tb RAID
- Zvuk
- Creative Audigy2 ZS
- PSU
- Zalman ZM600-HP (Heat-Pipe :) )
- Kućište
- Alexander Weiss (glass front + glass side)
- Monitor
- AOC 32" IPS
- Miš & tastatura
- G602 & Drevo 87 key (Red Switch)
- Ostale periferije
- MX Master 2 & K380
- Mobilni telefon
- Moto G9 Plus
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Nikada nisam video kad je neko to radio kao ni neko uputstvo.
Koliko sam ja video, prvo se zaleme nožice, potom nanese pasta na "leđa" MOSFET-a, prisloni isti na ploču i onda se vrh zalije kalajom da (nožice su na dnu, logično) MOSFET dobro prijanja na mesto na ploči gde je predviđen.
Shvatam kako ga namontirati, ako je uopšte ovako kako sam opisao ali kako ga skinuti.
Bojim se da ne pregrejem / izgorim nešto u okolini. Imam solidnu lemilicu, imam i pumpicu... ali nemam petlju da probam. :d
Radi se o grafičkoj, koja je BTW skroz ispravna ali ja nisam zadovoljan OC limitima, sećate se priče - naložio me Misko... 😀
Ako neko ne razume bilo šta odozgore, ako treba neke slike, okačiću.
Pozdav svima koji ovo čitaju. :d
Koliko sam ja video, prvo se zaleme nožice, potom nanese pasta na "leđa" MOSFET-a, prisloni isti na ploču i onda se vrh zalije kalajom da (nožice su na dnu, logično) MOSFET dobro prijanja na mesto na ploči gde je predviđen.
Shvatam kako ga namontirati, ako je uopšte ovako kako sam opisao ali kako ga skinuti.
Bojim se da ne pregrejem / izgorim nešto u okolini. Imam solidnu lemilicu, imam i pumpicu... ali nemam petlju da probam. :d
Radi se o grafičkoj, koja je BTW skroz ispravna ali ja nisam zadovoljan OC limitima, sećate se priče - naložio me Misko... 😀
Ako neko ne razume bilo šta odozgore, ako treba neke slike, okačiću.
Pozdav svima koji ovo čitaju. :d
Poslednja izmena: