Šta je novo?

Zamena Komponenti

• Začetnik teme bigboss
  • Datum pokretanja
B

bigboss

Guest
PozZdraw swima! Imam jedno pitanje za vas.

Moja trenutna konfiguracija je:
AMD Athlon64 3000+ (Socket 754), MB Asus K8V-X, 512 MB (DDR400) PQI, Inno 3D MX-460, 40 GB Maxtor, Sony Combo drive, kuciste sa nekim narodnim napajanjem...

Sada sam dosao do nekih novaca i zeleo bih da ulozim malo u ovaj komp:)) Razmisljao sam o kupovini POWERCOLOR All-in-wonder 9800pro kartice. Da li je neko mozda imao iskustva sa ovom karticom!? Da li bih trebao da promenem jos nesto u ovoj masini?!
:-devil-:

Preporuka

:type:
Dakle, DVD-RW, recimo super multy varijantu umesto combo uredjaja. GPU pod obavezno menjaj, recimo ATi Radeon 9550/9600 ili NVIDIA 6600. Ako ti treba TV/FM tuner, uzmi odgovarajuci LeadTek. Mada nije ti losa ideja sa All-in-Wonder varijantom. Mogao bi dodati jos 512MB RAM-a. PSU, recimo LCP varijantu od 550W, koje je cirka 45 EUR. HDD, WD ili Seagate. Ne dopada mi se mainboard, zbog VIA chipset-a. Mogao bi zameniti sa NF3 ili NF4-x. Tada bi morao menjati i GPU, ali posto ces ga svakako menjati, mislim da ti se zbog kompatibilnosti isplati da o istom trosku uradis migraciju na PCIe. Recimo, DFI NF4-x, NVIDIA 6600 (pa overclock), navedeni TV/FM tuner i PSU, eventualno RAM. ,)
:wave:

Poslednja izmena:
Gotovo... Sad sam se nalozio:))) Jel postoji neka EPOX-ova ploca sa nForce4 chipsetom(za socket 754), i kakva je za overklok? Da li je taj DFI bolji od Epoxa? Za koliko bih mogao da utopim ovu moju plocu!? PozZ

Vrh Dno