Šta je novo?

zamena kartice 064

kiza ns

Čuven
Učlanjen(a)
16.01.2003
Poena
619
jel zna neko koja je procedura da se zameni kartica na 064, ali za istu takvu... mislim da ostane isti broj i sve samo da ima vishe memorije (ja ovu imam 5-6-7 godina i ima samo 120 mesta za brojeve i tako to)??

Odes sa karticom u njihov Korisnicki servis (mislim da je u NSu na Spensu, na spratu), platis 200-300din i to je to. Odmah dobijes karticu.

Da li neko zna kakva je situacija sa karticama koje su iskljucene zbog nedopune kredita ? Imam neku koja mi stoji vec godinu i nesto iskljucena, jel moze to ponovo da se ukljuci ? Da li je neko imao neko slicno iskustvo ?

p.s. - znam znam znam - spens na spratu :) ... ali dok ja stignem tamo :D

Zvrcni korisnicki servis, nista te ne kosta. :)

Delija je napisao(la):
Odes sa karticom u njihov Korisnicki servis (mislim da je u NSu na Spensu, na spratu), platis 200-300din i to je to. Odmah dobijes karticu.
Osim ako se kartica ne vodi na tebe. U tom slučaju plaćaš 880 dinara i čekaš par dana. :wave:

@kiza ns: Bez obzira na koga se vodi kartica placa se 880 din, s' tim sto ako se ne vodi na tebe moras da cekas 48 sati da dobijes drugu!! Poslovnica se nalazi u Modene br. 3!
@milanbb: Ako je od isteka kartice proslo vise od 3 meseca mozes da je bacis!

OBRAZLOZENJE: 1. 30 dana pre isteka kartice iskljucuju se odlazni pozivi. 2. 30 dana po isteku mozes je dopuniti i na taj nacin ponovo aktivirati. 3. 30 nakon isteka roka za dopunu mozes zameniti karticu za novu, sa istim brojem, po ceni od 880 din! Nakon ovog roka kartica se trajno iskljucuje!

Poslednja izmena:
hvala za info ljudi! :)

Moram da dodam. Ja sam trazio da mi daju novu karticu sa istim brojem, posto je stara izgubljena. Cena preko 900 din. i puno zezanja, te fotokopiraj krstenicu...
Na kraju sam uzeo drugi broj za 1100din. sa 500 din kredita.
Zamena kartice za drugu sa vise memorije bi trebalo da kosta oko 400 din, ali su u telekomu mnogo mrzovoljni, pa....

Javi kako si prosao

Zamena kartice je 880 od kako je uveden PDV, a bila je 900 pre toga! Nije bitno da li menjas za karticu za drugu sa vecom memorijom ili si je izgubio! Za ovu krstenicu nesto ti i ne verujem, jedino ako nisi imao licnu kartu!?

ja sam to uradio pre nekih godinu dana. tada su mi u kor. servisu rekli da zamene ne rade, sem u slucaju kradje ili gubitka. zato sam ja lepo izvadio karticu, bacio je, otisao kod njih rekao da sam izgubio, platio tih oko 900 din, i dobio novu sa vecom memorijom. nije bio neki poseban problem, fotokopija licne karte, uplatis pare i sacekas do 24h da ti puste karticu...

Mali offtopic

Jeli neko u skorije vreme (3,4 meseca) u mobtelu vrsio zamenu ili uzimao novu karticu pa me interesuje koliko ima mesta u imeniku i SMS i na koliko karaktera je ograniceno ime u imeniku na kartici. Pre su bile one kartice sto je moglo samo 12 karaktera a to mi ne odgovara.

zahvaljujem

Vrh Dno