Šta je novo?

Zamena grafike, nema boot-a

DecllipteR

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
04.07.2008
Poena
169
Ovako:
mb:msi 945GCM478
gpu: club3d 3650 512mb 128bit

Imam opasan problem,do sada mi je u kompu bila msi rx3850 oc i radilo sve ok,prodao sam je i uzeo club3d 3650 ali kada je utaknem u mbo i upalim racunar culeri se pokrenu i restartuje se i tako do besvesti a kada izvadim grafiku radi normalno... ???? Shta moze da bude??? Hvala puno.......

Ma tebra radila u drugom kompu i izvadio je i stavio u ovaj i netje,moze li da bude da je slabo napajanje ili da ploca nesto ne valja?

Ma tebra radila u drugom kompu i izvadio je i stavio u ovaj i netje,moze li da bude da je slabo napajanje ili da ploca nesto ne valja?

do napajanja nije sigurno jer ti je vec radila 3850... pokusaj sa update-om biosa, ako ni to ne pomogne, grafa je **ebana...provjeri je jos jednom...

Vrati je u taj prvi komp, pa vidi da li tamo radi :)
Da si menjao sa 3650 -> 3850 pa da bude problema, ovako si smanjio zahtevnost :)

probaj da zamenis grafike..sa nekom drugom / ili probaj tu negde druugde...a pre flashovanja biosa..probaj samo da ga resetujes..ko zna...to ti je i najbezbolnije a mozda i upali, ako je neko podesavanje problem

Definitivno moraš utvrditi dali ti je ta grafička nova-3650 ispravna.Nosi je kod nekoga drugara ili u servis neki.Kada to ustanoviš onda će se znati mnogo više.

resetuj bios,moguce da se nesto baguje,nije lose da probas

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno