Šta je novo?

zamena 755dfx-a

activated1

Čuven
Učlanjen(a)
12.12.2004
Poena
709
kao shto naslov kaze trebao bi da menjam gore navedeni monitor.oduvek su mi svidjali crni racunari pa cu da pazarim crno kuciste , a onda bi bio red i da imam crni monitior ,a moj samsung je beli.citao sam na fuorumu da se dosta ljudi zalilo na samsunga,meni je sluzio dobro ali sad sam primoran da ga menjam.e sad interesuje me shta ima na trzistu od crnih monitora ,a da je po performansama u rangu 755dfx.znaci da moze u 1024x768 da izgura 100Hz da je flalt i da je naravno iste dijagonale.

p.s znam da je 755dfx dyna flat ,a ne pure flat ali je ipak bolje nego "stomak"

pozz! :wave:

Poslednja izmena:
Ne moras da menjas monitor,mozes da ga ofarbas ;)
Evo kako to ljudi rade: http://linear1.org/gm/archives/00000065.php
E, posto u monitoru ima delova koji zadrzavaju struju u sebi sigurno nisai bas toliko hrabar da ga otvaras i rasklapas te sam ja mislio da ga odneses kod nekog TV servisera da ti ga on rasklopi, sva elektronika ostane kod njega,ti kuci doneses plasticnu skoljku i crni sprej u ruke pa polako farbas. Kada se sve to osusi da mu odneses skoljku i on da vrati elektroniku na svoj mesto. I imas crni monitor za malo para i malo truda ;) :eyebrows: . POz :wave:

zanimljiv predlog,moracu da razmislim oko toga!!shto se tice rastavljanja monitora to nece biti probelm za nekih godinu i po dobicu diplomu pa cu moci ja da budem taj TV serviser!!!! :p

Poslednja izmena:
slim_shady je napisao(la):
shto se tice rastavljanja monitora to nece biti probelm za nekih godinu i po dobicu diplomu pa cu moci ja da budem taj TV serviser!!!! :p
Svaka cast, jos bolje.
P.S. jos jeftinije :d

slusaj 755 je 10 u glavu u odnosu na novi 795... da ne kazem da je tezi jedno kilu dve i definitivno puno bolje oklopljen... tj ako ti je boja jedini kriterijum onda ga definitivno farbaj...

Shady, ti TV serviser? Pa ne bi ti dao miša da mi opravljaš.... :)

Nego, prekreči ti tog tvog Samsunga... I, nego, jesi li za jednu Fifu? :p

Nazad
Vrh Dno