Šta je novo?

Zalman LQ1000 Z-Machine Hybrid Liquid Cooled Case

djolez

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
17.05.2006
Poena
319
lq1000-lg.jpg

lq1000inside.jpg

promo-lq1000.jpg

Molim,vase komentare .....

P.S. Cena mu je oko 600 eura.

WOW! :d

Top vodeno za GPU, CPU, NB ne bi kostalo preko ~300e + 300e za kuciste po zelji..hm
A ovog Zalman-a naplacuju bar 400e, mid-tower aluminium...pa da ga je Elvis pipnuo ne vredi toliko.

Ljudi nemojte da komentarisete cenu,ja sam nju naveo vise za utiske.Coveku koji kupuje ovo kuciste je apsolutno svejedno dal ce da iskesira 6 glava ili 6 soma €,lupio sam al nije daleko od istine.Ali mu je mnogo bitno da to bude EXTRA CASE.Mene zanima da li to konkurenti,Lian li & Silverstone imaju nesto slicno u ponudi sa jacim karakteristikama,jos jednom cena apsolutno NEBITNA.Alu case sa pre-instaliranim WC-om.

Alu case sa pre-instaliranim WC-om.

Kako li ova recenica izgleda cudno nekome ko nije poznavalac hardvera :D

Ovaj Zalman je stvarno impresivno komplet resenje. I vizuelno mi se svidja. Naravno, izuzimam cenu. Kad bolje razmislim, da je cena nepoznata, prevrnuo bih net da vidim da li bih mogao da priustim nesto ovakvo...

Jedno je biti pun k'o brod da te boli uvo a drugo biti ovca za shishanje.
Pozdravi ti tog choveka puno...:smoke:

ja bih bio zadovoljan obicnim ZMachine kucistem bez ovih fancy tubica :)

lq1000-lg.jpg

lq1000inside.jpg

promo-lq1000.jpg

Molim,vase komentare .....

P.S. Cena mu je oko 600 eura.

Previse, jeste to Zalman ali ipak je previse. Za 150-200 evra manje ce moci do kraja godine da se uzme Thermaltake Xpressar kuciste sa kompesorom koji drzi Quad Core @ 4.01ghz na 35C stepeni. Sve to je smesteno u Xaser VI black i ima sasvim dovoljno prostora za besnu mashinu i extra temperature za svaki dan.

Ljudi nemojte da komentarisete cenu,ja sam nju naveo vise za utiske.Coveku koji kupuje ovo kuciste je apsolutno svejedno dal ce da iskesira 6 glava ili 6 soma €,lupio sam al nije daleko od istine.Ali mu je mnogo bitno da to bude EXTRA CASE.Mene zanima da li to konkurenti,Lian li & Silverstone imaju nesto slicno u ponudi sa jacim karakteristikama,jos jednom cena apsolutno NEBITNA.Alu case sa pre-instaliranim WC-om.

Nemamo referntnu tacku za koju bi se uhvatili i komentarisali ako ne gledamo cenu ;) To ti je kao da komentarises Ferari :trust: eto rece covek ima TT bolje kuciste a imaju i ostali tako nesto sigurno tako da . . .

po meni je odvatno ne znam shto da li je to moj blesavi ukus ne znam ali se nebi zalio da ga dobijem na poklon :)

Nazad
Vrh Dno