Šta je novo?

Zalman GS1000

stvarno lepa cena :)

Slazem se da je armor+ lepsi (moj ukus),ali treba i ostalima udovoljiti.Ali i ovo je extra dobro odradjeno ,a opet nije bolesno velika cena,kao za neke towere >200 evrica (pravo dranje). Za svakoga po nesto,ko voli nek izvoli ;)

Cena me je i odushevila, otud i moj komentar, nije poput Lian Li-ja midi tower 200+ evra ;)

U svakom slucaju samo napred i nabavite mi dva HR03 GT-a :)

:wave:

Cena me je i odushevila, otud i moj komentar, nije poput Lian Li-ja midi tower 200+ evra ;)

U svakom slucaju samo napred i nabavite mi dva HR03 GT-a :)

:wave:

Biće samo da tajvanci posalju konacno kulere,smorio sam se od cekanja. :wall:

Poslednja izmena:
Jel ovo znaci da pocinjete distribuciju celog Zalman-ovog programa?

Jel ovo znaci da pocinjete distribuciju celog Zalman-ovog programa?

Ne celog Zalmana ,ne isplati se nazalost (bar za sad). Za sad samo ovog modela kucista jer jedino GS1000 ima normalnu cenu svi ostali su >200eur i vise u nabavci. Ovaj model se pokazao vise nego uspesno za cenu koliko kosta,zato sam i uzeo prvu turu da probamo kako ce da ide, pa ako krene postepeno cemo uvoditi ostale isplative artikle. ;)

@Rossi
Bices obavesten ne brini,samo da se smisle žutaći i pošalju.

Poslednja izmena:
Stig'o Zalman GS1000.:) Cena 13200 din.

Mnogo. 'Besh inovativnost kada ce Antec 1200 biti 9900 dinara.:smoke:

Hector Ruiz,on je kupio :
Prvo da kazem da trenutno nisam u mogucnosti da okacim slike, to cu uraditi za koji dan. Maloprodajna cenu u Gigatronu je 9900 din, nazalost to je bio jedan jedini komad iz KIM TEC-a, ako se nekada pojavi ovo kuciste kod nas verovatno ce biti ta cena.

Poslednja izmena:
Toliko je bio u radnji, ne vidim zashto i ostala kucishta ne bi bila toliko?

Evo da javim prvi utisak za Zalman GS1000 (od juce sam ponosni vlasnik) mada je mene kostao osetno manje od 13k. Fasciniran sam toliko koliko je moja devojka popizdela zbog jos jednog ''regala'' u sobi. :)
@Hector Ruiz test koji si bacio je prilicno tacan.
Samo sto je kuciste vece nego sto izgleda na slikama ,prostora ima vise nego bilo koje drugo koje sam uzivo video. Mesta za fanove ima 6 (6-ti je sakriven ispod hdd fioka), ima dovoljno prostora i za gabaratnije vodeno hladjenje (koje veceras pakujem). Ocekivao sam malo vise aluminijuma,ali me plastika koju su stavili nije razocarala jer je veoma kvalitetna,cvrsta i ostavlja utisak metala dok se pazljivije ne pogleda i pipne.
Ako budem imao vremena napisacu user review.
Nadam se da ovo ne zvuci kao da previse hvalim svoju robu (sam sam jos pod utiskom). :)

Poslednja izmena:
Zamolio bi nanobot26-a da slika foto aparatom kuciste tokom montiranja komponenti i na kraju iz razlicitih uglova, da bismo stekli bolju predstavu o istom.

Zamolio bi nanobot26-a da slika foto aparatom kuciste tokom montiranja komponenti i na kraju iz razlicitih uglova, da bismo stekli bolju predstavu o istom.

Komponente su vec montirane,ali slikacu cim nabavim novi aparat (riknuo stari) ili konfiskujem nekome:D

Poslednja izmena:
Thermaltake

Zalmanova kućišta su jako kvalitetna, video sam ih u Nemačkoj uživo. Zato i jesu skupa, jer im ugrađuju stvarno samo HiTech kompenente. Što se tiče Thermaltake kućišta, lepa su i dobra samo na internet slikama. Inače ne vrede 2 dinara, bedan materijal i još bednija konsstrukcija. Kod nas su ubedljivo najbolja kućišta od CoolerMastera, serija Stacker 830-832. Ostalo je sve sivi prosek...

Poslednja izmena:
Što se tiče Thermaltake kućišta, lepa su i dobra samo na internet slikama. Inače ne vrede 2 dinara, bedan materijal i još bednija konsstrukcija.

Ohoohoho, volim kad me neka od ranog jutra lepo nasmeje, a pogotovo mi se svidja shto je CM najbolji :wall:

A koji je to materijal bedan? Celik, aluminijum ? :)

:smash:

EDIT: Sad videh da gle cuda ti imash CM-a... Standardna prica-svaki cigo svoga konja hvali :D

Poslednja izmena:
Zalmanova kućišta su jako kvalitetna, video sam ih u Nemačkoj uživo.

Kod nas su ubedljivo najbolja kućišta od CoolerMastera, serija Stacker 830-832. Ostalo je sve sivi prosek...

Ajd prvo pod1 : Zalmanova kucista JESU izuzetno kvalitetna ali takodje i precenjena. Doduse uvek je bilo koliko para toliko i muzike... Ali ovo je tema o modelu GS1000 koji ima "pristojnu cenu" ali takodje je i zavrsna obrada i overall kvalitet na malo nizem nivou nego uobicajeni Zalman standard. Pogledaj bilo koji test ili kuciste uzivo i shvatices o cemu pricam... (Daleko od toga da je kuciste lose - jedino filteri za vazduh :( )

pod2 :
Kako volim ove izjave .... Pa ako nista drugo trenutno u Srbiji imamo najacu ponudu kucista od kada PC postoji ... Maltene sve moze da se nadje ... I ti mi sada tvrdis da je CM ubedljivo najbolji a sve ostalo "sivi prosek" ... Pa da li si ti ikada video uzivo ili ne daj boze radio sa Lian Li kucistima ? I ne samo njima ... Toliko je sada dobrih i nadasve konkurentnih stvari kod nas ... A taj CM daleko od toga da je los , ali brate mili nit je najbolji nit su sva ostala prosek ...

Poslednja izmena:
Zalmanova kućišta su jako kvalitetna, video sam ih u Nemačkoj uživo. Zato i jesu skupa, jer im ugrađuju stvarno samo HiTech kompenente. Što se tiče Thermaltake kućišta, lepa su i dobra samo na internet slikama. Inače ne vrede 2 dinara, bedan materijal i još bednija konsstrukcija. Kod nas su ubedljivo najbolja kućišta od CoolerMastera, serija Stacker 830-832. Ostalo je sve sivi prosek...
Pricas bezveze, zaista... ima kod nas Lian-a, Antec-a, Thermaltake-a. Brdo modela, brdo kvalitetnih kucista. Raznih cenovnih rangova.
CM-ovi modeli nisu nista posebno, realno gledano, i onako u globalu. Da se ne raspisujem previse.

Inace, da se razumemo, vlasnik sam Stacker-a 830, verovatno ce mi i sledece kuciste biti CM-ovo (mozda Cosmos S), ali, realno - to je samo zbog dizajna.

slazem se sa carom prichash jednsotavno napamet ako je cm 830 serija kvaltitena ne mora da znachi da je ceo CM asortiman najkvalitetniji tako je i kod TT video si neko low budget TT i odma si zakljuchio da je TT ****** prichash napamet :smash:

Poslednja izmena:
slazem se da CM nije top ali su kod nas najaktivniji i sa najboljom ponudom. Ponavljam, za cenu po kojoj se prodaje Stacker 832, kuciste ima katastrofalnu finalnu obradu unutrasnjosti. Bar ovaj model od pre godinu dana, posto vidim da ljudi bash hvale Cosmos.

slazem se da CM nije top ali su kod nas najaktivniji i sa najboljom ponudom. Ponavljam, za cenu po kojoj se prodaje Stacker 832, kuciste ima katastrofalnu finalnu obradu unutrasnjosti. Bar ovaj model od pre godinu dana, posto vidim da ljudi bash hvale Cosmos.

ti nisi primetio da on ima bash tog odvratnog stackera zbog toga ga i hvali

pa normalno da ce da ga hvali.... nije lud da pljuje po necemu na sta je i sam pukao kesh :) kao sto hvali i zalman 9500 :D

pa normalno da ce da ga hvali.... nije lud da pljuje po necemu na sta je i sam pukao kesh :) kao sto hvali i zalman 9500 :D

znachi ja sada treba da hvalim moj 6300 kako je extra samo zato shto sam pre 2 godine puko vishe od 200e za njega :D

Ne... Ja se sada smejem vama, zato sto sam ja pukao 20 eura pre 6 meseci za kuciste... :D
Salim se naravno, nemojte ozbiljno da me shvatite... ;)

Nazad
Vrh Dno