Šta je novo?

Zalman, Enermax ?

• Začetnik teme Začetnik teme Ivan®
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Јес, али код њих су и цене мање, што вуче већу потражњу.

E pa Croacija je zamlja evropskih standarda, nije rupetina od drzave kao ova nasa...

Мало га преувелича, није код њих уопште толико боље, само су порези за рачунаре мало мањи (што са собом вуче мање цене), и на њих из иностранства гледају као на стабилно тржиште.

Имам тамо родбине и веруј ми, тамо нису рајски вртови као што људи овде мисле.

Јесте, тамо је малко боље, али малко.

Slazem se sa Wulfgar-om, zato sam njih i naveo kao primer - znaci moguce je da se normalno organizuje.

To malko ce potrajati par godina, siguran sam!

Pa treba da se nadje neka firma koja ce da krene da radi i neke jace brandove pa ce i drugi nagrnuti ako budu videli da postoji trziste (i dobra zarada) na te komponente i onda cemo imati bolju ponudu.

I edukacija igra vaznu ulogu, setite se vremena kad je potpuno normalno bilo kupovati samo kineska kucista i napajanja. Niti se znalo za bolje, niti je iko razmisljao o napajanju i kucistu. Ja sam bio poznat kao "lik koji je dao tol'ko i tol'ko para na KUUCISTEE". Sad je chieftec kao neki standard, cak me ljudi koji veze nemaju pitaju "Sta si uz'o, chieftec-a, a?" Kad sve krene na bolje, znace cak i oni da je chief ok, ali da ima i boljih stvari za vise para i tako ce se samo pomerati granica, dok ne dodje trenutak da niko vise ne kupuje kineze 🙂 Ok, ili ja fantaziram... 🙂

Poslednja izmena:
Ivan® je napisao(la):
I edukacija igra vaznu ulogu, setite se vremena kad je potpuno normalno bilo kupovati samo kineska kucista i napajanja. Niti se znalo za bolje, niti je iko razmisljao o napajanju i kucistu. Ja sam bio poznat kao "lik koji je dao tol'ko i tol'ko para na KUUCISTEE". Sad je chieftec kao neki standard, cak me ljudi koji veze nemaju pitaju "Sta si uz'o, chieftec-a, a?" Kad sve krene na bolje, znace cak i oni da je chief ok, ali da ima i boljih stvari za vise para i tako ce se samo pomerati granica, dok ne dodje trenutak da niko vise ne kupuje kineze 🙂 Ok, ili ja fantaziram... 🙂

Ok, to stoji sa edukacijom ali...fantaziras...malko.:d
Nemoj zaboraviti kakva nam je drzava i standard i da nemaju svi uslova kao ti da uzimaju Enermax napajanja ili 7800GTX kartice, tako da ce kineza uvek biti kao sto ih ima i na bogatijim trzsistima.
A da treba uvoziti brandiranije stvari to stoji, makar i u manjim kolicinama.
Evo ja vec danima gledam radnje u NS i nigde neko normalno napajanje po normalnoj ceni.

Ma ok, razumem sve...treba da postoji ponuda za svakoga.
Samo je malo bez veze da kad odlucis da das pare, nicega nema...

'Ajde bar da se zna da nema, niti je ikad bilo, nego cas ima, cas nema...i to sve po par komada.

Pa nije fora da svaki put kad kupujem napajanje ili cooler, moram da se organizujem kao da kupujem auto u inostranstvu...moze i tako, ali muka mi je vise 🙂

Uf....bice valjda bolje 🙂

Jos jednom molim ljude koji imaju vise informacija od nas ostalih 🙂 (Zormi itd), da nam pisu sve sto znaju...

Thanx...

Poslednja izmena:
Enermax Liberty 400w - 79evr. 500w-110evr. tel.3060821
Ovaj prvi ima jako interesantu cenu.
Pozdrav!

Kad smo vec kod ovog Enermaxa:
U BP-u (NS) sam slucajno naleteo na jednog Enermaxa Liberty 400W, sramezljivo sakrivenog iza druge robe. Cena je skoro 8000din.
...i nest ovde obecavaju da ce uskoro dobiti i druga kvalitetna napajanja, pa da vidimo.

Nazad
Vrh Dno