Šta je novo?

Zalman 7700

dnikolic

Čuven
Učlanjen(a)
22.01.2004
Poena
609
Kupio bih Zalman CNPS 7700 AlCu CPU kuler kao i VF700 GPU kuler. Moze li se ovo nabaviti negde u Beogradu?

vidi u Microsystems, oni jedini imaju neki izbor od Zalman-a ... za CPU kulere!
Braće Baruh 8 (mislim da je to na dorcolu)
http://www.racunari.net/ mail: [email protected]
011/32.83.007 ; 011/26.32.004 Mob: 064/19.00.215

a od GPU ... jedino neshto imaju HGspot,
Ul: Milovana Milovanovića 2 (nemam pojma gde je to)
www.hgspot.co.yu ; mail: [email protected]
011/36.29.057 ; 011/36.29.058

pitaj, nishta te ne koshta ... ako nishta drugo, poruci ako je moguce!

pozdrav.

ae javi shta si uradio, i ja sam zainteresovan za neki water colling sistem od zalmana

Nema kod njih, provereno. Jedino ti ostaje da probas preko oglasa.

HgSpot ima pasivne GPU kulere, 7700 nema. Pitam se moze li pasivni kuler da hladi ATI X800GT u Xaseru sa ona dva bocna ventilatora koji duvaju pravo u njega?
Za 7700 su me uputili na neke usere ovde, videcemo sta ima 🙂

BTW, hvala na odgovorima!
dn

Imas u oglasima 7700-tku za 40 evra, sto je odlicna cena.

Delija, kako mozes da kazes da je to odlicna cena za polovnu robu kada i sam znas da nov kosta 40€ a ujedno je i nekompletan.

1. A gde nov 7700 kosta 40 evra, majke ti? U Nemackoj? :trust: Znam jako dobro kakve su cene tamo, al' sta imam od toga - ovde jedva i da moze da se pazari i polovan i nov... :S:
2. Kakve veze ima sto je J kuler polovan?
3. BTW, how the fuck should I know da je "nekompletan"? Nisam prorok, a u oglasu nista ne pise. All' kad smo vec kod toga, sta mu fali? 🙂

p.s. NHF, al' poludim kad me neko isproziva, a hocu da pomognem coveku... :S:

Ne, ne moras da ides u Nemacku da ga kupis, bio je da se kupi u HG Spot-u za 3700 dindji za Cu i negde oko 3400 za Al cu, trenutno ga nemaju :d :d
Ima veze sto je polovan, jer nemoze da bude cena za nesto sto polovno prodajes kao cena za novo :eyebrows: . Ja sam moj kupio polovan ali kompletan za 30€ sto misim da je sasvim OK cena. 😉

Opet ti kompletan - nekompletan... :d

Napisi, bre, sta mu fali... 😛

mozda misli na one dzidza bidze za sve sockete, al ja bez toga NIKAD ne bi kupio za 40e, btw za 40e bi stvarno trebao da bude skoro ko nov

Evo bre sta fali - Fan Mate2, a rotation speed regulator, i naravno nemas garanciju a placas punu cenu:eyebrows:

sikili je napisao(la):
Evo bre sta fali - Fan Mate2, a rotation speed regulator, i naravno nemas garanciju a placas punu cenu:eyebrows:

nema onaj regulator?!?!?!?! 😡
ladno ga je ostavio za sebe :d

@sikili
Pa ne mogu ja to da sanjam, druze.

BTW, kako si ti to saznao? 🙂 Da ti nije bila interesantna ta cena od 40 evra? :d

A covek koji je dao oglas da to prodaje, a to nije napisao je stvarno pajser. :S:

Pa naravno da me je interesovala ali me je ubedio
sa cenom da ne kupim 😀
Jedna ispravka cena za 7700B AlCu je bila 3009,00 dindji nova.

Ja ga imam.Komplet je,nov.Ali sam ga naruchio preko grane.Ovde ga nema.Jedan lik je pre neki dan prodavao ovde na benchu.Ima thread...neznam sta je uradio.......

Ti k'o pao s' marsa... 😀

Pa prethodnih 10 postova je o tom liku iz oglasa... 🙂

taj tip se ne javlja na mobilni...prema tome...nije ni bitan.......dao sam odmah broj tel...cim je postovao drugaru.Ovaj ga zvao celo veche,pa sutra dan...
A otkud ja znam o kojim oglasima si ti prichao?Halo oglasi,dnevni oglasi,i ostali....😀

pogledaj opet u HG Spotu nesto su dobili nove stvari, i takodje sada ima 7700 AlCu u cenovniku za 3.168,42 🙂

Nazad
Vrh Dno