Šta je novo?

Zakucavanje Windowsa zbog LIVE-a

Baja

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
604
Znam da je negde na forumu postojalo resenje za moj problem ali ne mogu da pronadjem.Imam LIVE zvucnu karticu i KT7 plocu sa VIA cipsetom. Pri dizanju windowsa se zakuca i mora da se restartuje. Pre sam menjao neka podesavanja u registry bazi i sve je radilo normalno, ali kao sto rekoh ne mogu to da nadjem tako da ako neko zna molim za pomoc.

probaj sa Via Latency Patch-om

Procitaj manual za MB do kraja...

mislim da spominju ovaj fenomen i cini mi se da savetuju uklanjanje DOS drivera za zvucnu iz config.sys

Pogledaj na FAQ trebalo bi tamo da ima

Znam i ja da je bilo u FAQ ali vise nema pa zato postavljam pitanje, a i ne bih da eksperimentisem sa nekim drugim stvarima kad znam provereno da mi je izmena registry-ja pomagala. Pa ako se neko seca sta treba neka pomaze pocinje prilicno da me nervira dizanje sistema po nekoliko puta.

Ako je u pitanju plavi ekran onda je fora u tome da ne instalirash drivere sa CD vec da ih skinesh sa neta. Nemam pojma za adresu. Ako je uopste to na sta ti mislish, posto toga ima na FAQ

Nema plavog ekrana. Normalno se ucitava pojavi se desktop bez ikona i kada trebaju da se pojave ikonice to jest pre zvuka za ulazak u windows, pojavi se crni ekran sa zelenom crtom na vrhu :( I nista ne pomaze sem hardverskog restarta, a drajvere sam skinuo sa neta.

Vrh Dno