Šta je novo?

ZAKLJUCAVANJE TABLETA..MOLIM POMOĆ

sizy

Cenjen
Učlanjen(a)
29.05.2013
Poena
154
Imam tablet GoClever r.83.2..na njemu samo imo šablon/pattern iscrtavanje kao pasword za pristup uredaju..od sestre mala je previse puta pogresno iscrtala i sad se zakljuco..prijavljen sam na google,tako da mi trazi e-mail,ali neide jer nisam povezan na internet,a wi-fi mi je iskljucen tako da nemogu uci na taj racun da bi otkljucao uredaj..molim vas ako neko zna rjesenje da se javi..hvala vam

Samo hard reset ti pomaze...ali tako gubis sve podatke sa tableta...

Samo hard reset ti pomaze...ali tako gubis sve podatke sa tableta...

jednom sam radio hard reset al u opcijama..kako mogu uraditi hard reset ako nikako nemogu uci u sistem,znaci nije bitno ako izgubim podatke,nisam ni imo nista posebno na njemu od zadnjeg hard reset-a,al neznam kako!?

Ugasi tablet,pa Probaj POWER+HOME+BACK da drzis istovremeno....

Ima li mogućnost nekom iglicom da se resetuje?

Kakav je to tablet koji nema hard reset.....??? Ovo prvi put cujem....

i meni se cini da je to jedini nacin

neide

ima,radio vec 2 puta..nije to nista,to samo kad zamrzne ili nesto koci

Ugasi tablet,pa Probaj POWER+HOME+BACK da drzis istovremeno....

neide

Koliko znam ovaj tablet nema hard reset. Moze da se otkljuca samo updejtom firmwera. Uputstvo i firmwer:

http://goclever.com/manuals/update_r832_r833_en.pdf

http://download.goclever.net/serwis/tab/R83.2newcam.zip

i meni se cini da je to jedini nacin,znas li koliko to kosta otprilike

Ima li mogućnost nekom iglicom da se resetuje?

ima,radio vec 2 puta..nije to nista,to samo kad zamrzne ili nesto koci

Koliko znam ovaj tablet nema hard reset. Moze da se otkljuca samo updejtom firmwera. Uputstvo i firmwer:

http://goclever.com/manuals/update_r832_r833_en.pdf

http://download.goclever.net/serwis/tab/R83.2newcam.zip

ima hard resetskoro sam ga radio,samo sad nemogu pristupiti tome..da sam imo ukljucen wi-fi prije nego se ovo desilo lako bi ga otkljuco,ovako nemogu uci preko google racuna jer nemam interneta

Ne znam kako se ovo radi ali verujem da se moze vrlo lako naci na google-u jer nije nista specijalno.

danas sam malo trazio,nisam nista posebno naso,od nekog drugog goclever modela sam naso kako se uradi hard reset u ovom slucaju pritiskom na tipku power i volume ali na ovom neide

Poslednja izmena od urednika:
Ako ni na jedan navedeni način neide reset a pogotovu ako zamrzava posle reseta onda je rešenje servis

@sizy
Na vecini uredjaja (telefona,tableta) uglavnom postoje dva nacina da se uradi hard reset....ti si radio hard reset iz opcija i to je ok, ali i proizvodjac cesto ostavlja mogucnost vracanja na fabricka podesavanja i kombinacijom nekoliko tastera ako uredjaj nije u funkciji,tj.ako ne moze da ucita sistem...Jasno je nama da si ti radio hard reset, ali ne na ovaj drugi nacin koji je tebi sada potreban(kombinacijom odredjenih tastera)....

Svi Tableti imaju hard reset (vracanje na fabricka podesavanja) iz softwera.
Neki, odnosno vecina, ima hard reset i iz bootloadera, koji se pokrece pre androida i koji se aktivira nekom kombinacijom tastera.
Ovaj Goclever nema takav bootloader i jedino je moguce da se ponovo ubaci firmwer, odnosno novi softwer.
Ne vidim u cemu je problem da bilo ko sam to uradi. Samo se prate uputstva...
Cena za otkljucavanje u ovlascenom servisu je 1800 din.

Svi Tableti imaju hard reset (vracanje na fabricka podesavanja) iz softwera.
Neki, odnosno vecina, ima hard reset i iz bootloadera, koji se pokrece pre androida i koji se aktivira nekom kombinacijom tastera.
Ovaj Goclever nema takav bootloader i jedino je moguce da se ponovo ubaci firmwer, odnosno novi softwer.
Ne vidim u cemu je problem da bilo ko sam to uradi. Samo se prate uputstva...
Cena za otkljucavanje u ovlascenom servisu je 1800 din.
tacno tako,nije bilo moguce pomocu tastera da se ista uradi,ubacio sam novi firmwer za 10km danas,jes da mi je izbrisano sve,imo sam dosta stvari na njemu,al nije bilo druge opcije

Nazad
Vrh Dno