Šta je novo?

Zakazala iPhone 15 kontrola kvaliteta

Meni Nokia E51 padne sa terasice ispod semafora u Pioniru na parket, ima 3-4 metra tu. Čovek se sagne, baci mi ga gore, ja ne uhvatim lepo, padne i na beton na tribini. Podignem, nije se ni resetovao, samo nekoliko ogrebotina. Da ne pominjem šta je sve trpeo k700i. Zlatna vremena, što reče neko.

ali se guli na pogled … poceo i on da se ljusti

Prilozi

• IMG_5196.jpeg
    IMG_5196.jpeg
    96.8 KB · Pregleda: 62
ali se guli na pogled … poceo i on da se ljusti
Nisam imao priliku da držim Xcover 6 Pro u ruci. Na petici još nemam taj problem i ogrebotine što ima su od padova na beton. Koliko puta je tebi padao na beton na gornjoj strani?

Da budemo fer nije u redu da se ova diskusija povela u temi o iPhone jer ni ostali nisu bolji po ovom pitanju.

Iphone 6s nije bio los dizajn, imas metal pozadi, pa je kao premijum materijal, ko ne zeli da grebe maska, kome nije bitno nema veze, sad padne krene ti suza pre nego sto se savijes da vidis da li ces i ti ostati ziv :ROFLMAO: ali realno voleo bih vise premijum uredjaja sa metalnim ledjima, zato sto mi wireless punjenje nije bitno, ali znam da nekima jeste, videcemo kako ce izdrzati asus sa svojim zenfonom i to izgleda ok, ali msm da se vecina ljudi ne bi slozila da je to premijum materijal
Mozda je offtopic, ali koliko ljudi kao kupi jednu masku za svoj telefon i ne menja, posebno ako je placen malo vise, bukv mi se ne svidja vecina toga sto postoji, posebno sa veoma sirokim izborom kod nas, uglavnom zadeblja fon, pozuti maska ako je provida... ima par izuzetaka ali nista spec, a ne zelim da dam 20 posto cene telefona na masku

Poslednja izmena:
K750i,dodjem iz skole i bukvalno ga bacim iz dzepa na sto, nikad niti jedan trag, ris, ogrebotina. 14 pro drzim na podlozi za mis uz lagano spustanje da ga 2kg tezine ne razbije kao kliker..
E bas tako, moja Nokia 3310 je 2004-e pala sa drugog sprata, radi i dan danas :)

Nazad
Vrh Dno