- Učlanjen(a)
- 29.11.2006
- Poena
- 440
To je odgovor koji sam dobio od operatera.
Elem u cemu je rec.
Desilo se to da sam kupio mt:s karticu, iskljucivo zbog "moj omiljeni broj" tarife.
Dodjem kuci, izvadim karticu iz onog glupog, lomljivog slota, ubacim je u telefon, upalim. Ok. Mreza je skoro duplo slabija od Telenora ( Trnava, Cacak ), mada radi, to je bitno.
Ukucam moj omiljeni broj, posaljem na onaj 77xx ( zaboravih ) i to je to rekoh.
Proverim kredit, skinuli mi 150 dinar?! Nema veze...
Okrenem omiljeni broj, pricali 10tak minuta i pljas, nema vise. Puce veza.
Proverim kredit, ostalo mi 6 dinara?!
Okrenem servisni centar, i javi se neka Sanja ( ili Sladjana, 'bem li ga... ), i ja joj objasnim sta i kako.
A ona kaze "Pa treba da sacekate potvrdu kroz SMS da je aktivirano, za Vas broj."
A ja "A gde pise da treba da sacekam taj SMS." Posto su mi u poslovnici MT:Sa dali papir u kome sve pise. Yeah right...
Ja gledam onaj papir i kazem "Ovde Vam to nigde ne pise, kako sam ja moga da znam da ja treba da cekam izvestaj?" Racunajuci da je kredit skinut, a i da su oni nesposobni da zavrnu sijalicu.
- "Pa izvinite, ja ne znam sta da Vam kazem."
- "Da javite svim poslovnicama da to napisu na papir kada daju ljudima."
- Ona se malo zacudi "Hocemo, hvala."
Sheees...
Telenor ROCKS
Elem u cemu je rec.
Desilo se to da sam kupio mt:s karticu, iskljucivo zbog "moj omiljeni broj" tarife.
Dodjem kuci, izvadim karticu iz onog glupog, lomljivog slota, ubacim je u telefon, upalim. Ok. Mreza je skoro duplo slabija od Telenora ( Trnava, Cacak ), mada radi, to je bitno.
Ukucam moj omiljeni broj, posaljem na onaj 77xx ( zaboravih ) i to je to rekoh.
Proverim kredit, skinuli mi 150 dinar?! Nema veze...
Okrenem omiljeni broj, pricali 10tak minuta i pljas, nema vise. Puce veza.
Proverim kredit, ostalo mi 6 dinara?!
Okrenem servisni centar, i javi se neka Sanja ( ili Sladjana, 'bem li ga... ), i ja joj objasnim sta i kako.
A ona kaze "Pa treba da sacekate potvrdu kroz SMS da je aktivirano, za Vas broj."
A ja "A gde pise da treba da sacekam taj SMS." Posto su mi u poslovnici MT:Sa dali papir u kome sve pise. Yeah right...
Ja gledam onaj papir i kazem "Ovde Vam to nigde ne pise, kako sam ja moga da znam da ja treba da cekam izvestaj?" Racunajuci da je kredit skinut, a i da su oni nesposobni da zavrnu sijalicu.
- "Pa izvinite, ja ne znam sta da Vam kazem."
- "Da javite svim poslovnicama da to napisu na papir kada daju ljudima."
- Ona se malo zacudi "Hocemo, hvala."
Sheees...
Telenor ROCKS