Šta je novo?

Zaista dobar anti spayware&malware program

• Začetnik teme Kokos
  • Datum pokretanja
K

Kokos

Guest
Koji je meni jedini pomogao :) Salu na stranu jedini koji mi je uklonio svo doticno djubre i kod ponovnog skeniranja ga vise nemam.
Sve preporuke! jedina mana je sto nije besplatan free je samo 32 dana.
Naprimer ovo djubre atmclk.exe ni jedan od poznatih programa nije uklonio sem njega.
http://www.prevx.com/security.asp

Hm, vrlo zanimljivo. Hvala na preporuci. ;)

Pošto vidim da čisti svašta, da ne stvara probleme sa antivirusom?
Označen je kao antimalware a ne antispyware.

Kokos je napisao(la):
Koji je meni jedini pomogao :) Salu na stranu jedini koji mi je uklonio svo doticno djubre i kod ponovnog skeniranja ga vise nemam.
Sve preporuke! jedina mana je sto nije besplatan free je samo 32 dana.
Naprimer ovo djubre atmclk.exe ni jedan od poznatih programa nije uklonio sem njega.
http://www.prevx.com/security.asp

Ovo je kao neka vrsta anti trojan,antivirusa. Detektovao je 8 od 9 trojanaca koje imam na jednom disku. Nije mogao da detektuje W32/Pincher.B. Dok ga nod i kaspersky vide bez problema. Sobzirom da ad-aware i spybot ne vide nijedan ovaj program je odličan. Ali bitno je kako se program snalazi sa ključevima u registry-ju a sobzirom da je kokos rekao da mu je samo taj program pomogao verujem da i ovaj posao program radi dobro.

@kokos
Aj reci molim te šta si to bio pokupio?

Stavio ga. Program lepo izgleda, ima solidan broj opcija kada se prebaci u Pro mod, cesto ima dopuna definicija (preko autoupdate-a skidam). Meni nije nasao nista tako da ne znam kako postupa sa "uljezima".
Jedino mi se ne svidja zauzece u memoriji. Agent i konzola zauzmu vise od 40Mb, sto mi je puno za racunar na poslu.

Ja sam pokupio ovo to je bilo strasno djubre atmclk.exe.
Neko me pitao da li pravi problem sa antivirusom meni ne.

Kokos je napisao(la):
Ja sam pokupio ovo to je bilo strasno djubre atmclk.exe.
Neko me pitao da li pravi problem sa antivirusom meni ne.

To je W32.SpyFalcon za njega postoji specijalzovana besplatna alatka za otklanjanje.

E samo 1 tip od mene:
meni je najbolje pomoglo pokretanje NOD skenera i Spybota iz safe moda. Tamo to sve fino ochiste dok u winu zabaguju zbog aktivosti virusa i spywarea. Chak ni ono skeniranje pred sam boot wina nije pomoglo kao ovo. Naravno uvek ostaje opcija skeniranja iz dosa ;)

Ja nemogu da unistaliram program pise da je jos pokrenut iz task menagera pokusam da iskljucim pxagent on Acces is denied
kako da izbirsem ?

_Weasel_ je napisao(la):
Ja nemogu da unistaliram program pise da je jos pokrenut iz task menagera pokusam da iskljucim pxagent on Acces is denied
kako da izbirsem ?
Stopiraj mu servis!

U servicu ga nema
Ima samo u procesima PXagent i nece da se iskljuci

Nazad
Vrh Dno