mLaki
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.02.2004
- Poena
- 680
Ovaj se greje ko lud, ali nisam siguran da li mi on pravi problem. Jedini problem što imam sa kompom je u CenC Generalim, ponekad kada se neki zvuk pusti od stran korisnika (komentari jedinica i slično) igra izleti u win sa greškom da je bi mogla biti izazvana pregrejanim hardverom itd. i komponentama koje ne dostižu minimalne zahteve. Komp je 2500+ na NF7S 2.0, 1024 MB DDR333 CAS 2.0-2-2-2, on-board audio i GeForce2 MX 32 Mb. Istu grešku sam viđao po igraonicama na sličnim mašinama sa DX7 kompatibilcima (GeForce4 MX440 i sl.) a brat mi ima skoro istu mašinu osim što ne koristi integrisani zvuk i ima GeForce FX 5600, pa da li je onda problem do grafičke ili do MCP-T-a?
Kako god bilo voleo bih da mi neko predloži varijantu za hlađenej dotičnog čipa, koji hladnjak, termo pastu i način fiksiranja hladnjaka (da li je samo pasta dovoljna?)
Kako god bilo voleo bih da mi neko predloži varijantu za hlađenej dotičnog čipa, koji hladnjak, termo pastu i način fiksiranja hladnjaka (da li je samo pasta dovoljna?)