Šta je novo?

Zaglavljen disk!!!

BoskoS

Slavan
Učlanjen(a)
21.09.2006
Poena
319
Drugari, dvdrw stoji uspravno, i sad ubacih 8cm disk u rezac, koji je ostao unutra!!! ne mogu da verujem da sam toliko glup... Komp je na poslu, pa bas i ne ide da ga otvaram i maltretiram pred kolegama... da li neko ima ideju?!?!!??!!? :crash:

sad ne mogu ni vratanca od dvdrw da zatvorim.......... ooooooooooooooooooo

:wall:

Poslednja izmena:
Čekaj da vidim da li sam ukapirao, ti si ubacio disk, on je ispao iz ležišta, ti si otvorio vratanca uređaja i sada disk blokira da se vratanca zatvore.

Ako je tako, nema druge nego da otvoriš uređaj i izvadiš disk. Izvuci mu prednju masku iz ležišta, odšrafi četiri zavrtke sa donje strane i onda skini gornji poklopac DVD rezača.

da, upravo tako... ma najgore je sto sam u kancu gde je i šef, pa ne bih baš da objasnjavam da je zaglavljen disk od programa koji ne bi smeo da se instalira na komp...

Sada sam ispravio onu veliku spajalicu, pa cu pokusati da nekako izvucem da njom disk na zivo!

edit:
haha ima neki magnet unutra... i jel ne moz da me rokne struja ako pipnem "crvenu zicu" metalom? :D

Poslednja izmena:
Spajalica, pinceta, lepljiva traka i ostali sitan kanc inventar su jedini alati kojima mozes da pokusas ako nema otvaranja drive-a.

Srecno i javi sta si uradio.

p.s. Ako ne uspes da ga izvadis naguraj ga unutra na silu, zatvori vratanca nekako i prijavi da ti je vrisnuo DVD uredjaj :D:D.

hahaha Dekara, da znas da sam i to imao na umu! naguram i kupe mi novi! :D

Terminator, hvala, nakon tvog posta sam nastavio sa spajalicom i posle 15og pokusaja, izvadih disk... katastrofa, jednom rukom sam usmeravao suncevu svetlost uz pomoc drzaca vizit kartica a drugom vadio disk sa spajalicom...

eto sta sve covek mora da radi da bi prosao i taj petak na poslu....

Nazad
Vrh Dno