Šta je novo?

Zaglavio se u Wolfenstainu

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,365
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Misija kada ne treba da vas primete...lepo ja udjem u kami[j]on, i lepo se provozam.........i stane on kod skladista i sta sad?

Bre, mene je kamio odvezao u neki tunel koliko se sacam...

ThndrKilL je napisao(la):
Misija kada ne treba da vas primete...lepo ja udjem u kami[j]on, i lepo se provozam.........i stane on kod skladista i sta sad?

Ako se ne varam, ti si na "otvorenom", u onom logoru. Kamion stoji kod stovarista. E, ja sam tek tu prvi put usao u kamion (jer mi je pre toga uvek bezao) i odmah dobio poruku o zavrsetku nivoa i onda sa kamionom usao u bazu. E sad - cilj ovog nivoa nije bio samo da se udje u kamion nego i da se pokupi ona snajperska puska M5, koja se nalazi kod padobrana, koji se nalazi nedaleko od poslednje kule strazare (pre logora sa stovaristem).
Cini mi se da je ovaj nivo pomalo bagovit, tj. lose je skriptovan. Prvi put kad sam prelazio ovaj nivo, poslednji strazar, koga ne smes da ubijes, je stajao u strazarskoj kucici, tako da me je uvek video kad bih pokusao da dodjem do stovarista i kamiona. 2 sata sam se "majao". Onda sam opet ucitao jednu raniju poziciju i sledeci put strazar je bio malo udaljen od kucice tako da sam mogao da udjem u kamion i zavrsim nivo - ali u ovom slucaju ne mozes da udjes u "secret place" a to je ona j veliki hangar u logoru - strazar te uvek vidi i dize uzbunu. To se nije desavalo kad je bio u kucici ali tad pa nisam mogao da zavrsim nivo!

:) Jedna li je muka!:)

De je tacno taj padobran? Ajde 2 sata igram tu misiju...

Pa kako si uspeo da udjesh u kamion uopshte ?
Ako je to onaj nivo na koji mislim, ni ne treba uci u kamion, nego ici okolo i onda ubiti onog na osmatrachnici.....onda lepo udjesh u tunel i kroz ona vrata desno, zaobidjesh dva strazara na kraju tunela.....tu treba da ubijesh onu dvojicu i da uzmesh sniper sa prigushivachem, a onda onog na osmatrachnici, pa ulazish kroz prozor sa zadnje strane one baze....

Malo sam sifre i to...bre igrao sam misiju skoro 3 sata...
Btw, ja sam usao u onaj tunel i zaobisao onu dvojicu. Izlaz je gore kod ona dva lika (jedan drzi teski mitraljez). Sve ljude na mapi sam ubio (sem onog kod stovarista) ali nisam nasao snajper. Ima ona kaciga i ko zna sta jos ali snajperu nema ni traga?

Ja uopste nisam imao nikakvih problema sa tom misijom cak mi je to jedna od najlaksih.

misija

Jedan padobran je pri pocetku nivoa, a drugi na prvom punktu.
Postoji jedna osmatracnica u cijoj blizini se nalazi mitraljesko gnezdo. Samo idi desno od tog gnezda i naci ces drugi padobran:wave;

E a koliko ima misija ........ja sam sad prosao Church i bijem se sa onim medvedom......da nema neko ideju tj. tipkako da ga se najlakse resim...
Pozdrav!

samo

Sve sto treba da radis je da se kreces. Ne obracaj paznju na one idiote sa sekirama, jer ako se kreces ni oni, a ni on ti ne mogu nista. Jedini problem jeste kada prizove one proklete duhove. E od njih prakticno nema pomociFX

Sto se tice medveda, ja iyletim iz rupe, opalim nekoliko metaka iz automata pa nazad u rupu.... sve dok se ne raspadne

Da,da....to je taktika.....izletis, malo ga napunis i nazad i kad se otvore ona vrata desno ..kraj nivoa.....

Pozdrav!

Vrh Dno