gagast
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.07.2003
- Poena
- 619
Imam instaliran IE 5.5 .Sve je radilo kako treba dok nisam instalirao anti_spam program koji se integrise u OUTLOOK. Program se zove " i HateSpam Outlook Express Edition V3.2.2. Prvo sto sam primetio je drasticno padanje performansi na mojoj inace slaboj masini (Pentium 133 48MB ram 6 GB). Odmah sam dezinstalirao preko ad/removes iz control panela. Medjutim kada sam se konektovao na internet i pokusao da skinem postu, kliknem na send/recive i tu se outlook zakucava. Normalno se pojavljuje prozor koji obavestava o konekciji (conecting POP3 server) ali se konekcija ne uspostavlja. Pustio sam ga vise minuta misleci da server nije zagusen. Taj prozor ne reaguje na komande stop i cancel a na ctrl-alt-del javlja se da outlook not responding.
Uklonio sam nalog i ponovo ga instalirao. Problem se nastavlja. Preko programa reg cliner pokusao sam da nadjem zaostatke od programa u registriju ali nisam nista nasao. Najzad sam dezinstalirao ceo IE 5.5 i ponovo ga instalirao. Nazalost problem nije resen. Da li neko ima ideju ili mi ne gine reinstalacija OS-a. Pozdrav svima.
Uklonio sam nalog i ponovo ga instalirao. Problem se nastavlja. Preko programa reg cliner pokusao sam da nadjem zaostatke od programa u registriju ali nisam nista nasao. Najzad sam dezinstalirao ceo IE 5.5 i ponovo ga instalirao. Nazalost problem nije resen. Da li neko ima ideju ili mi ne gine reinstalacija OS-a. Pozdrav svima.