Šta je novo?

Zaboravljen sn

Shegrt

Slavan
Učlanjen(a)
24.10.2007
Poena
301
imam veliki problem... zaboravio sam cd key za windows 7 profesional (original).... da li postoji sansa da ga nekako procitam u windowsu... nisam nasao ni jedan free program za to, a da radi...

hvala!

Postoji. Neko ga je skoro pominjao na ovom forumu, besplatan je, isprobao sam ga ali se ne sećam kako se zove. Pretraži deo foruma "Softver" ili čekaj da se neko javi ko zna o čemu pričam. ;)

EDIT: Evo pronaao sam temu. Drugi post je rešenje i za tvoj problem:

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=246011

Poslednja izmena:
nazalost nije... to sam vec pogledao.. treba da se plati 25$ da bi dobio verziju koja podrzava Recover serials for Windows 7... :(

Everest mi prvi pade na pamet, i poslije malo googlanja evo ti neka Everest Freware verzija pa vidi dal možeš sa njom da vidiš ključ!
To ti je inače pod Software->Licenses kod njega.

A gde ti je nalepnica, na njoj je napisan ;). Neki od programa sa Hirens boot-a to radi garantovano. Ne mogu da se setim, koji.

Preko Everesta se moze videti. Operating System -> Operating System -> Product Key

vec sam pokusao i everest i aida64, ali ne moze.... prikazuje u formatu bbbb-bbbb-bbbb-bb.... kodiran je.... ali Hirens boot-a se nisam setio... aj pokusacu i to... :wall::wall::wall:

imam veliki problem... zaboravio sam cd key za windows 7 profesional (original)....

Simpatično, skroz na skroz. ;) ,)

Ne postoji ni jedan korisnik računara sa originalnim MSW softverom na ovoj našoj planetici zemlji koji je zapamtio sn a da nije Rain Man ili neki serviser koji svakodnevno ljulja istoventu piratsku kopiju po više od nekoliko puta.

da li postoji sansa da ga nekako procitam u windowsu...

Da.

nisam nasao ni jedan free program za to, a da radi...

Samo budi uporan.

Molim lepo.

vec sam pokusao i everest i aida64, ali ne moze.... prikazuje u formatu bbbb-bbbb-bbbb-bb.... kodiran je.... ali Hirens boot-a se nisam setio... aj pokusacu i to... :wall::wall::wall:

Molim? Pa evo ja vidim svoj u Everestu, a koristim Win7.

EVEREST Ultimate Edition definitivno "čita" 64 bitni Windows 7

@mmsandi naravno da sam guglao i to je jedan od prvih linkova... ali me je mrzelo da instaliram svih 10 programa, probao sam par (naravno nisam uspeo), pa sam zato pitao... mozda neko zna.. da ne trazim...

@Kritika, @Corvus Corax definitivno kod mene ne cita! :wall:

D/ART ti mora da si neki klovn ovde, pa zabavljas ostale :)

Ja sam sa programom license crawler nasao kljuceve programa koji su mi instalirani u sistemu. Nisam siguran da li moze da procita i windows kljuc, posto mi to nije trebalo.
Inace program je lak za sistem i besplatan.

Nazad
Vrh Dno