Šta je novo?

Zaboravljen nalog

ninajaksic

Poštovan
Učlanjen(a)
02.05.2016
Poena
54
Zamolila bih nekoga za pomoć. Dečko mi je vratio telefon na sistemska podesavanja. I sada da bih se prijavila trazi mi gmail i pasword, koji sam ja zaboravila. Ne mogu da ukucam drugi gmail, trazi bas onaj koji je bio. Hvala unapred

Koji telefon je u pitanju? Inace imala si ukljucenu anti theft opciju zato te i trazi stari mail. Nije lako to zaobici,na nekim telefonima i nemoguce. Ako znas stari gmail idi na opciju da si zaboravila sifru na gmailu.

Nemam predstavu koji je gmail bio na telefonu. U pitanju je Alcatel 5022X, to pise ispod baterije, a na poklopcu pise POP.

Poslednja izmena:
Hvala ti mnogo na trudu, pokusala sam nesto ali nece, mada nisam sugurna da sam sve uradila kako treba. Ima li svrhe da nosim u servis?

Probala, ali nalog nije povezan sa brojem. Može li telefon da se rutuje ili nešto slično?

Neki su resili problem tako sto su flesovali 5.0 verziju androida jer ona ne sadrzi tu caku. Ili probati uci u recovery pa wipovati cache i factory reset odatle.

Poslednja izmena:
Uspela sam nekako da nađem način da uđem u settings, ali ne mogu da provalim kako da isključim zaštitu da bih mogla da se registrujem.

Trazi ti sifru kojom otkljucavas telefon a ne nalog.

Ne pomaze tu factory reset,moze 100x da se radi, dok se ne uloguje na taj gmail, slaba vajda.Postoje neke fore za samsung i lg, ali za Alcatel nisam nasao...Greska je u tome sto je telefonu odradjen factory reset dok je imao aktivan pin ili pattern lock i nije uklonjen gmail nalog sa njega, a ima 5.1 verziju Androida, koji i donosi taj security feature...Znaci da ne bi imali problem, prvo se vrati lockscreen na swipe i obrise gmail nalog i tek se onda radi FR u suprotnom se ovo desava...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Posto ja sada znam da uđem u settings, mogu i da inistaliram aplikacije sa sa sd kartice. Ima li neka aplikacika koja moze da pomogne?

Verujem da ima nacin, svaka zastita ima svoje slabosti,verovatno do sada je pronadjen nacin da se odradi...samo treba probati sve sto nadjes na netu, nema sta da izgubis...Pricalo se ovde na forumu da u servisu moze da se resi, cak se neko i javio u nekoj slicnoj temi i potvrdio da ima nacin...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

A root, resava li on problem? Ili mozda, ako je moguće vracanje na raniju verziju androida?

Uz duzno postovanje svima , mogao je problem i da se opise trazi mi sifru iphone koji sam dobila na poklon. I da se polovina clanova polomi da pomogne, a da je pozadina drugacija. Mislim da sajt isrbija postavio lep standard o takvim stvarima nema diskusije. Jedno uputstvo i to je to. Ne kazem da je u ovom slucaju nesto sumnjivo samo da svi treba da obratimo paznju

Rutovala sam telefon, instalirala root explorer. Šta sada da radim?

Uz duzno postovanje svima , mogao je problem i da se opise trazi mi sifru iphone koji sam dobila na poklon. I da se polovina clanova polomi da pomogne, a da je pozadina drugacija. Mislim da sajt isrbija postavio lep standard o takvim stvarima nema diskusije. Jedno uputstvo i to je to. Ne kazem da je u ovom slucaju nesto sumnjivo samo da svi treba da obratimo paznju
Prvo da pokaže račun i kutiju sa istim IMEI kao na telefonu.

Vala bas. Pojavio se decko pa devojcica na forumu. Pa sifra na telefonu....pa zaboravili sifru....
Nesto tu nije u redu.

Postoje drugi organi koji utvrdjuju to na sta aludirate. Ako nemate nameru pomoci nemojte ni postovati gluposti i smarati. Policija moze za 5 min da ga pronadje (telefon) ako bude potrebe, znam iz iskustva..

Naravno, telefon se identifikuje operateru. Samo se i uporedi da li je isti.

Prosetacu do telenora. Setila sam se da kada sam kupila telefon da mi je momak koji radi ukucao nalog. Valjda je kucao po nekom sablonu, pa ce se setiti. Hvala svima na pomoci.

mislim stvarno, jeste da mi nismo policija ali ne znam ni koji je gmail ni koji je password a na telefonu piše pop ispod baterije, ne znam ni koji telefon sam kupila???

Poslednja izmena:
Ja znam gomilu ljudi koji znaju i manje od toga za svoje telefone. A šta im je mail još manje nego šifru. Tako da to ne znači apsolutno ništa.

A kako e loguje na face?

Nazad
Vrh Dno