Šta je novo?

Za WinAmp kolekcionare...

• Začetnik teme Začetnik teme Crni
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Crni

Čuven
Učlanjen(a)
08.09.2000
Poena
799
Na ovoj adresi cete naci pozamasnu Winamp kolekciju za download od verzije 0.20 do 2.81:
http://www.oldversion.com/program.php?n=winamp

BTW ima i drugih programa (ACDSee, Acrobat Reader, Ad-aware, America Online, AOL Instant Messenger, BulletProof FTP, CloneCD, CompuServe, CuteMX, DC++, DeadAIM, DirectX, DivX, Eudora, Express WebPictures, GetRight, GoZilla, ICQ, ICQ Lite, Internet Explorer, Juno, Kazaa, Kazaa Lite, LimeWire, mIRC, Morpheus, MSN Messenger, MusicMatch Jukebox, Napster, Nero Burning ROM, Opera, PowerArchiver, QuickTime, RealJukebox, RealOne Player, RealPlayer, Scour Exchange, Swish, Terragen, VirtualDub, Windows Media Player, WinMX, WinRAR, WinZip, Yahoo Messenger, ZoneAlarm)

A koja su to zadovoljstva koja uziva jedan "kolekcionar svih dosadasnjih verzija softvera"?

Ok, samo mi je malo cudno posto nisu u pitanju 'opipljive' stvari ,) . To tvoje je mi se svidja.

imam sve borjeve od 1995 SK 🙂
ali da imam sve win-ampove???? pa ne mogu da koristim vise od jenog itovremeno...

Stator je napisao(la):
imam sve borjeve od 1995 SK 🙂
ali da imam sve win-ampove???? pa ne mogu da koristim vise od jenog itovremeno...
a koliko SK mozes da citas istovremeno? Pogotovu one sa temama iz 95 :mrgreen:

ZAP je napisao(la):
...

a koliko SK mozes da citas istovremeno? Pogotovu one sa temama iz 95 :mrgreen:
Bas sam skoro iskopao jedan... kaze otprilike "A sta mu dodje ono 'Registry'? Gde da ga nadjem?". Eee, to je tako :ang: , niko jos nije pisao M$.

soulfly je napisao(la):
A koja su to zadovoljstva koja uziva jedan "kolekcionar svih dosadasnjih verzija softvera"?
Mozda nostalgija, budjenje lepih secanja iz mladjih dana, raznorazni (bolesni) razlozi...

Nazad
Vrh Dno