Šta je novo?

Za sve one koji imaju problem uvlačenja više papira kod HP š

Zvrondan

Čuven
Učlanjen(a)
03.04.2002
Poena
619
Problem uvlačenja više papira kod HP štampača (5L, 6L, 1100) je uobičajeni problem (da ne kažem greška). Kod mene se javio (na HP 1100) posle nekih 3000 strana odnosno posle potrošenog prvog tonera. Stvar je u delu koji se zove separator strana (page separator) i koji se izliže. Njega je potrebno zamenuti, što sam ja lično i uradio i sve funkcioniše ok. Prodaje ga firma LIMES iz Novog Sada i košta 5 eura. Ako ste dovoljno spretni i imate volje možete ga sami zamenuti ili to mogu oni uraditi za sve skupa 20eura. Separator je izgleda L-profila 4x4cm i nalazi se na dnu ulaza za papir.
Ne dozvolite da (kao što sam čuo i proverio da neke firme-servisi rade) uzmu velike pare za ovo i da vam pričaju šta sve još treba menjati (čistiti) i da uzimaju i preko 50 eura!!!).
Ujedno LIMES prodaje i druge rezervne delove za HP i rade servis.

LIMES
www.limesns.co.yu
tel: 021/317-276
cheers

Re: Za sve one koji imaju problem uvlačenja više papira kod

hmm ... nesto si mi sumnjiv

a za inkjet ?

Re: Re: Za sve one koji imaju problem uvlačenja više papira

Cartman je napisao(la):
hmm ... nesto si mi sumnjiv

a za inkjet ?

ja sam imao trip sa 845c stampao sam neke stvari na hammeru i posle je poceo od jednom da uvlaci 3-4 lista kada stampa... sve sam probao i dalje je to radio... sve dok iz nekog drugog razloga nisam ponovo instalirao sistem i sad vise nema taj trip... mada ne verujem da su te dve stvari povezane!?

Ne znam za inkjet, moguce je da je slican princip rada kod uvlacenja papira.

A za slucaj da ste iz BG i da vam je ovo daleko: kupite Halo Oglase i u svakom broj pod sekciojm dodatne opreme kod racunara bude oglas (1 stubac/3-4cm duzine) za zamenu separatora 900dinara, a moze i za dz ako reciklirate neke tonere. Nisam bas siguran. Mozda hoce i da prodaju sam separator, pa menjaj t u kucnoj radinosti :)

Jel to vazi i za Canon LBP 1100?
Ja nisam sa njim ostampao ni 100 strana a vec mi uvlaci po 2 strane ako koristim papir na cijoj sam jedno strani vec pisao.

Nazad
Vrh Dno