Šta je novo?

Za sve LOTR fanove

Alex

Znamenit
Učlanjen(a)
15.08.2000
Poena
1,255
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 9800X3D | Silent Loop 3 360
Matična ploča
B850M AORUS ELITE WIFI6E ICE
RAM
Fury Beast 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
GPU
EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING
Storage
2x KINGSTON 1TB KC3000 SKC3000S/1024G
Zvuk
HyperX Cloud 2 | AltecLansing 2.0 Curved
PSU
Corsair SF1000 ATX 3.1
Kućište
Lian Li DAN A3
Monitor
Gigabyte FO27Q2 | Dell S2721DGFA
Miš & tastatura
G502 X Lightspeed | Keychron K8 Pro
Ostale periferije
LG 65G3, Q990C, PS5
Mobilni telefon
Galaxy S23+
Pristup internetu
  1. Optički internet
Ne znam da li ste znali za ovaj sajt ali na njemu mogu da se nadju Tolkinove knjige u mp3 formatu.Ali velicina je ogromna.Prva knjiga Gospodara prstenova je teska 267mb :(.Inace knjige su podeljene na manje fajlove oko 4.8mb.

MP3 format??? More jel imaju negde te knjige u TXT formatu CASTIM BUREK KO DA LINK!!! EEEEJ
(uzgred koji je to sajt?)

Ripper je napisao(la):
MP3 format??? More jel imaju negde te knjige u TXT formatu CASTIM BUREK KO DA LINK!!! EEEEJ
(uzgred koji je to sajt?)

slusaj za burek ima da ih trazim cele noci ako treba!!! :) ali cu posle biti mnogo gladan (ja sam uvek mnogo gladan!!:D )
samo mi nisi jasan - castis burek za txt ili mp3 format!!?? :)

Ma za TXT!
A to za MP3 mi stvarno nije jasno...JEL TO NEKO CITA (na engleskom??) >> u cemu je fora:confused:

Ripper je napisao(la):
Ma za TXT!
A to za MP3 mi stvarno nije jasno...JEL TO NEKO CITA (na engleskom??) >> u cemu je fora:confused:

imas gospodar prstenova imas na www.pdf.org.yu. samo sacekaj sledecu nedelju - trenutno ima nekih problema sto se downloada tice sa neobee-ja

A to za MP3 mi stvarno nije jasno...JEL TO NEKO CITA (na engleskom??) >> u cemu je fora

Pretpostavljam da se bas o tome radi. Nista neobicno, to se odavno praktikuje na zapadu. Recimo odes u WC, sednes na solju, pustis CD ili kasetu, i glumac ti cita knjigu. Da japiji iskoriste svaki trenutak i da ne kvare oci citanjem...

TOOOOO!!!!!
Sto se bureka tice navrati do Sapca da probas burek kod Zeke ! (u 2 ujutru VRUC tek izvadjen iz tepsije>>posebno prija posle partije Countera koja se otegla)
:wave;

Uh zaboravio sam da dam sajt:3w.tolkien.karlson.ru:8101/audio/index.shtml
A sto se tice knjige u txt formatu ona se moze naci na 3w.tolkien.co.yu.Tamo takodje imas Hobitta u pdf formatu na srpskom jeziku i Silmarilion u pdf na hrvatskom.

Vrh Dno