Šta je novo?

Za overklokere

Ne bi bilo lose da se neko sa A64 udostoji pa da nam prijavi rez. Priznaje se i FX :d

Poslednja izmena:
momak misli da je lola ako ima prescot samo mi reci na kojoj temi ti je zavrsio test na 4.12GHZ pa mislim da je 85 nisko jer 3.0 je oko 65

nemoj mi zamjeriti ali intel na polju procesora ako se uskoro ne poboljsa prescot nema sta da trazi i zbog cijene a i zbog ostalih faktora

MY_NAME_IS_HJFS je napisao(la):
momak misli da je lola ako ima prescot samo mi reci na kojoj temi ti je zavrsio test na 4.12GHZ pa mislim da je 85 nisko jer 3.0 je oko 65

nemoj mi zamjeriti ali intel na polju procesora ako se uskoro ne poboljsa prescot nema sta da trazi i zbog cijene a i zbog ostalih faktora
Vidim momak da nema sta da trazi :) A zavrsio sam test na nekih - 50 da bi lakse shavatio kako na minus 50 evo ti link http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=41357
@ paradigma stavicu ovih dana i tog fx-a , verovao ili ne jos memoriju nisam nabavio :(

Poslednja izmena:
Òàđìč ÐčŽìč je napisao(la):
4 Maxer:
U bios-u mi je setovana CPU voltaza na 1.725 ... tako da nam se temperature gadjaju otprilike (ako vazi pravilo -10'C)
Inace kad dodje leto temperature ce ici malo na gore...
Pozdrav
Hvala na informaciji.
Posto ja imam 1.8V a ti 1.7V (imas def. odlican cpu) ... to je tu negde, mislim na temp. (sa zamenom bios-a na NF7, merac pokaze od 8C do 10C nizu temp.) i na velicinu upotreblj. hladnjaka (TT7 / TT12).

NF7-S
Barton @ 220*11 = 2420 MHz
TwinMOS PC3500 2x256 3-2-3-2.0

Real FFT Score: 41619

Poz!

Kokos je napisao(la):
Sta da vam kazem deco :)
Presccot na 4.12 ghz
score:
Real FFT test
.
.
.
Real FFT Score: 72975
Eto to vam je intel :)

Sad smo provalili da mu odgovara i HyperThreading :d

P.S. Pade mi na pamet jedan Dual Xeon 3.0GHz u komsiluku,probacu da vidim da li ide vise od 100K :d

Poslednja izmena:
Kokos je napisao(la):
Slabo je to! :d

Sta je, ne moze ta kanta ni 75 'iljada da prebaci? :D:D:D

Vojkan je napisao(la):
...

je*ote Stojcha idi spavaj a ne da mi ulećeš u reply :d

Kad opravim ovog poganog Chiefteca-ubicu-Corsaira, ima da idem na spavanje :crash: :d

MY_NAME_IS_HJFS je napisao(la):

Sta pricas bre ti?!!!?
Covek ima masincinu, tu nema price... i kosta k'o svetog Petra kajgana! Zato i jeste toliko jaka.
Ima 4 giga, ima i cime da ohladi to... kako ti rece, -50 stepeni... kakvih 65, 85 ili sta vec?!?

A sta sve i da jeste tih 85?!!! Dokgod radi bez problema, boli ga uvo za temperaturu...

CAR je napisao(la):
Sta pricas bre ti?!!!?
Covek ima masincinu, tu nema price... i kosta k'o svetog Petra kajgana! Zato i jeste toliko jaka.
Ima 4 giga, ima i cime da ohladi to... kako ti rece, -50 stepeni... kakvih 65, 85 ili sta vec?!?

A sta sve i da jeste tih 85?!!! Dokgod radi bez problema, boli ga uvo za temperaturu...

Auuuuuuuu j*bo te ala si se uvukao administratoru, ostavi bar pertle da vire, da mozemo da te izvucemo. :d:d

Kokos je napisao(la):
Sta da vam kazem deco :)
Presccot na 4.12 ghz

Sta da kazem osim svaka cast.Tesko ce ovo a64 ili FX da stigne.A ako i stigne ti jos malo napregnes cpu i ojla opet novi rekord.Samo da kazem da zeljno iskecujem rezultate zestoko oc a64 ili fx-a.

p.s.Stari oc Aca me je raocarao onako niskim rezultatima(sta cini penzija od coveka,cak ga i klinci sustizu :D :-devil-:

Poslednja izmena:
The pocetnik je napisao(la):
Sta da kazem osim svaka cast.Tesko ce ovo a64 ili FX da stigne.A ako i stigne ti jos malo napregnes cpu i ojla opet novi rekord.Samo da kazem da zeljno iskecujem rezultate zestoko oc a64 ili fx-a.

p.s.Stari oc Aca me je raocarao onako niskim rezultatima(sta cini penzija od coveka,cak ga i klinci sustizu :D :-devil-:

Bas nesto razmisljam da menjam plocu zbog ovog testa. :d:d Rezultat je sasvim OK za via 333 cipset. ;) U mirovini je najlepse. :) :d:d

NF7-S,
2000+ @ 231x9.5
KHX3500 11-2-2-2, DC
Real FFT Score: 40101

Stojcha je napisao(la):
Sad smo provalili da mu odgovara i HyperThreading :d

P.S. Pade mi na pamet jedan Dual Xeon 3.0GHz u komsiluku,probacu da vidim da li ide vise od 100K :d

Nece mu pomoci dual jer niti sam stavio podrsku za threadove (nije ni portabilno ni skalabilno ni jednostavno) niti sam kompajlirao nekim paralelizujucim kompajlerom (obican VC6). Uostalom, to je C++ kod, a ne Fortran 90/95. :d Inace test ce biti portovan i na neke malo jace platforme pa cu vam poslati rezultate. :) Samo nemojte da se ubedacite ako vidite da komp mator 5-8 godina postize bolje rezultate. :D

Northwood @3.3Ghz
ic7
4x256 Corsair 2-3-3-6
Real FFT Score: 45406

ocekivao sam malo vise...

Nazad
Vrh Dno